«Το νερό έφτασε στο στήθος του γιατί είναι κοντός» – Προκλητικός ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Ρόδο

Με το ύψος του εργαζόμενου τα έβαλε ο ιδιοκτήτης

Must Read

Προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό που έχει προκαλέσει σάλο στην κοινή γνώμη με τον εργαζόμενο να σερβίρει σχεδόν… κολυμπώντας τους πελάτες σε beach bar της Ρόδου διέταξε νωρίτερα ο εισαγγελέας, με το θέμα να λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις.

Την ίδια ώρα, ο ιδιοκτήτης του beach bar, με προκλητικό ύφος δηλώνει ότι το νερό έφτασε μέχρι το στήθος του σερβιτόρου επειδή ο ίδιος είναι… κοντός! Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο ίδιος προσφέρθηκε να σερβίρει τους πελάτες μέσα στη θάλασσα, επάνω στις εξέδρες, προκειμένου να βγάλει τα «τυχερά» του. 

Μιλώντας στην εκπομπή Tlive, ο ιδιοκτήτης ανέφερε: «Εμείς δεν βάλαμε με το ζόρι τον εργαζόμενο να πάει μέσα στη θάλασσα. Το νερό έφτασε στο στήθος του γιατί είναι κοντός. Πήγε από μόνος του για να πάρει τα τυχερά. Έχουμε ειδικές καρδιές που βάζουμε πάνω τα ποτά. Πήγε από άλλη πλευρά και όχι από εκεί που έπρεπε να πάει. Είναι στο μάτι του καθενός πώς βλέπει αυτό που κάνουμε εμείς, που βάζουμε τις ξαπλώστρες στη θάλασσα. Το κάνουμε γιατί θέλουμε να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό, γιατί η παραλία δεν έχει κόσμο, μπας και έρθει κάποιος και κάτσει. Δεν είναι εμπορική παραλία εδώ».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου Παναγιώτης Εγγλέζος και ο πρόεδρος του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Θανάσης Σταμούλης κατέθεσαν στον εισαγγελέα για τις εικόνες εργασιακού μεσαίωνα, ενώ αναφέρθηκαν και σε ένα άλλο περιστατικό που αφορά τον ξυλοδαρμό εργαζόμενου σε ταβέρνα του νησιού από τον ιδιοκτήτη και άλλους εργαζόμενους.

Δείτε επίσης:

Προκαταρκτική εξέταση με εντολή εισαγγελέα για τις απάνθρωπες εικόνες με τον σερβιτόρο στη Ρόδο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This