Μυστήριο με την 37χρονη που βρέθηκε νεκρή στη Σίφνο

Must Read

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου της 37χρονης γυναίκας που είχε πάει να εργαστεί στη Σίφνο και κατέληξε νεκρή σε ερημική περιοχή του νησιού. Οι χειρότεροι φόβοι των δικών της ανθρώπων επιβεβαιώθηκαν χθες τέσσερις ημέρες μετά την εξαφάνισή της, καθώς πυροσβέστες την εντόπισαν νεκρή σε δύσβατη περιοχή στο Κάτω Πετάλι.

Τα ίχνη της 37χρονης κοπέλας από τη Μολδαβία, η οποία έμενε μόνιμα στην Αθήνα, είχαν χαθεί την περασμένη Παρασκευή, όταν δεν έδωσε σημεία ζωής σε συγγενείς και φίλους της, οι οποίοι ανησύχησαν και ειδοποίησαν τις Αρχές για την εξαφάνισή της.


Αμέσως άρχισαν έρευνες από αστυνομικούς και λιμενικούς του νησιού, αλλά και εθελοντές σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν ίχνη της αγνοούμενης. Στο νησί είχε μεταβεί και κλιμάκιο αστυνομικών από τη Μήλο, καθώς στη Σίφνο οι δυνάμεις δεν επαρκούσαν για τις έρευνες. Η 37χρονη Μολδαβή είχε πάει από την Αθήνα στη Σίφνο για να εργαστεί κατά την καλοκαιρινή σεζόν στην περιοχή Εξάμπελα. Εκεί τη φιλοξενούσε ηλικιωμένος που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Αυτός δήλωσε πρώτος την εξαφάνιση της κοπέλας, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν και όλα τα προσωπικά της αντικείμενα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν ήταν η πρώτη φορά που είχαν χαθεί τα ίχνη της.

Ομως, αυτή τη φορά ήταν η μοιραία και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες άφησε την τελευταία της πνοή. Η σορός της μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού και από εκεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, καθώς ο θάνατός της φαίνεται πως επήλθε πριν από τρεις ημέρες και έχουν αλλοιωθεί πολλά χαρακτηριστικά της.



Πάντως, τα στοιχεία από την εξέταση του χώρου όπου βρέθηκε νεκρή δεν παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Την προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί της Σίφνου, οι οποίοι έλαβαν κατάθεση από τον ηλικιωμένο που τη φιλοξενούσε στο νησί, αλλά και από άνδρα που τη φιλοξενούσε στην Αθήνα.

Τα αίτια και οι συνθήκες θανάτου της 37χρονης θα διακριβώσουν η νεκροψία – νεκροτομή και το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα την εξετάσει. Ο ιατροδικαστής θα διαπιστώσει αν ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε ατύχημα, αν η ίδια έδωσε τέλος στη ζωή της ή αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Είναι ο δεύτερος θάνατος αλλοδαπής εργαζόμενης σε νησί μέσα στο καλοκαίρι, μετά τη δολοφονία της Αναστάζια στην Κω.

Δείτε επίσης:

Νεκρή βρέθηκε η γυναίκα που είχε εξαφανιστεί στη Σίφνο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This