Oργή για τον πατέρα 6χρονου που του μαθαίνει να πυροβολεί!

Must Read

Την οργή εκπαιδευτικών και γονιών έχει προκαλέσει η αδιανόητη κίνηση ενός πατέρα να καταγράψει με την κάμερά του τον εξάχρονο γιο του σε ρόλο… Ράμπο, ο οποίος γεμίζει πιστά αντίγραφα (ρέπλικες) όπλων και πυροβολεί στόχους και, στη συνέχεια, να ανεβάσει στο facebook τα βίντεο με τα «κατορθώματα» του σπλάχνου του!

Στα εν λόγω βίντεο, που έχουν σηκώσει στο πόδι την κοινωνία της Πάτρας, ο εξάχρονος μαθητής εμφανίζεται άλλοτε μπροστά από ένα τραπέζι, όπου πάνω σε αυτό βρίσκονται παραταγμένα όπλα και σφαίρες, να δίνει οδηγίες για το πώς μπορεί κάποιος να γεμίσει ένα όπλο και να πυροβολήσει και άλλοτε να τρέχει σαν… καταδρομέας, πυροβολώντας μπουκάλια, ακόμη και αντικείμενα του σπιτιού!

Την ίδια ώρα ακούγεται ο ίδιος να επαναλαμβάνει φράσεις που προκαλούν ανατριχίλα, όπως «εδώ βάζουμε τη γεμιστήρα», «εδώ ασφαλίζουμε και πυροβολούμε» ή «αυτές είναι οι σφαίρες». Όσο, μάλιστα, τα κάνει αυτά, ο πατέρας του τον συμβουλεύει, τον καθοδηγεί και τον παροτρύνει λέγοντάς του «είμαστε μαχητές και προσέχουμε τις αδελφές μας».

Σε άλλο πάλι σημείο ακούγεται ο ασυνείδητος πατέρας να λέει με καμάρι στο παιδί του ότι η ενασχόληση με τον στόχο είναι μια θετική δραστηριότητα γιατί σε απομακρύνει από το τάμπλετ, ενώ σε κάθε ευκαιρία κάνει λόγο για ασφάλεια του παιδιού και της οικογένειάς του!
Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί που έχουν δει αυτές τις εικόνες δηλώνουν σοκαρισμένοι από το θέαμα, καθώς και με τον τρόπο που προβάλλονται τα όπλα στα βίντεο, τονίζοντας ότι θα πρέπει να παρέμβει άμεσα εισαγγελέας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This