Δευτέρα 17/5/2021

Oργή για τον πατέρα 6χρονου που του μαθαίνει να πυροβολεί!

Την οργή εκπαιδευτικών και γονιών έχει προκαλέσει η αδιανόητη κίνηση ενός πατέρα να καταγράψει με την κάμερά του τον εξάχρονο γιο του σε ρόλο… Ράμπο, ο οποίος γεμίζει πιστά αντίγραφα (ρέπλικες) όπλων και πυροβολεί στόχους και, στη συνέχεια, να ανεβάσει στο facebook τα βίντεο με τα «κατορθώματα» του σπλάχνου του!

Στα εν λόγω βίντεο, που έχουν σηκώσει στο πόδι την κοινωνία της Πάτρας, ο εξάχρονος μαθητής εμφανίζεται άλλοτε μπροστά από ένα τραπέζι, όπου πάνω σε αυτό βρίσκονται παραταγμένα όπλα και σφαίρες, να δίνει οδηγίες για το πώς μπορεί κάποιος να γεμίσει ένα όπλο και να πυροβολήσει και άλλοτε να τρέχει σαν… καταδρομέας, πυροβολώντας μπουκάλια, ακόμη και αντικείμενα του σπιτιού!

Την ίδια ώρα ακούγεται ο ίδιος να επαναλαμβάνει φράσεις που προκαλούν ανατριχίλα, όπως «εδώ βάζουμε τη γεμιστήρα», «εδώ ασφαλίζουμε και πυροβολούμε» ή «αυτές είναι οι σφαίρες». Όσο, μάλιστα, τα κάνει αυτά, ο πατέρας του τον συμβουλεύει, τον καθοδηγεί και τον παροτρύνει λέγοντάς του «είμαστε μαχητές και προσέχουμε τις αδελφές μας».

Σε άλλο πάλι σημείο ακούγεται ο ασυνείδητος πατέρας να λέει με καμάρι στο παιδί του ότι η ενασχόληση με τον στόχο είναι μια θετική δραστηριότητα γιατί σε απομακρύνει από το τάμπλετ, ενώ σε κάθε ευκαιρία κάνει λόγο για ασφάλεια του παιδιού και της οικογένειάς του!
Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί που έχουν δει αυτές τις εικόνες δηλώνουν σοκαρισμένοι από το θέαμα, καθώς και με τον τρόπο που προβάλλονται τα όπλα στα βίντεο, τονίζοντας ότι θα πρέπει να παρέμβει άμεσα εισαγγελέας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ