«Το έχει ξανακάνει…» – Τι λέει ο πατέρας της 13χρονης που έπεσε θύμα 85χρονου

Περιγράφει πως έγινε το φρικτό περιστατικό

Must Read

Τις φρικιαστικές λεπτομέρειες γύρω από την ασέλγεια σε βάρος της 13χρονης κόρης του από τον αρρωστημένο 85χρονο στο Ίλιον περιγράφει ο πατέρας της ανήλικης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε βασιζόμενος σε όσα του είπε η μικρή πως ο ηλικιωμένος την στρίμωξε σε μια γωνιά και έβαλε τα χέρια του πάνω της πιάνοντας το στήθος και τους γλουτούς της. Ευτυχώς, όπως τόνισε, το κορίτσι είναι δυνατό και κατάφερε να τον σπρώξει και να τον απωθήσει πριν συμβούν τα χειρότερα.

Ωστόσο, ο πατέρας εκφράζει τους φόβους του για άλλα κοριτσάκια που μπορεί να πέσουν στα χέρια του διεστραμμένου άντρα και να μην καταφέρουν να γλιτώσουν.

«Το παιδί μου ήταν δυνατό και γλίτωσε, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλα παιδιά που μπορεί να υποφέρουν από αυτόν» τονίζει.

Ο ίδιος λέει πως η κόρη του και η εγγονή του 85χρονου είναι φίλες περίπου 4 χρόνια τώρα και πως πολλές φορές είχαν επισκεφτεί η μία την άλλη στα σπίτια τους.

Μάλιστα, αποκαλύπτει πως ο παππούς είχε βάλει στο «μάτι» την κόρη του εδώ και κάποιο καιρό.

«Τον τελευταίο καιρό, όταν το παιδί πήγαινε εκεί άρχιζε να το πιάνει λίγο στην πλάτη, λίγο στη μέση. Η κόρη μου στην αρχή δεν πήγαινε το μυαλό της. Αλλά κάθε φορά προχωρούσε και περισσότερο και το παιδί φοβόταν να μιλήσει», αναφέρει ο πατέρας της ανήλικης.

Καταλήγοντας ο πατέρας του θύματος χαρακτηρίζει τον 85χρονο «παιδεραστή» καθώς έχει ομολογήσει ότι έχει κάνει ξανά παρόμοιες πράξεις.

«Μιλάμε για ένα παιδεραστή που κυκλοφορεί ελεύθερος γιατί αυτό που έκανε είναι πλημμέλημα. Έφυγε από το σπίτι και δεν μπορούσαν να τον βρουν. Στο καφενείο που συχνάζει έλεγε ότι το έχει ξανακάνει και σε άλλα παιδιά. Εμάς το παιδί μας βρήκε το θάρρος και μίλησε. Το δικό μου παιδί ευτυχώς πρόλαβε. Αν πάει σε άλλο παιδί τι θα γίνει;», τονίζει ο ίδιος σε δηλώσεις του στο protothema.gr.

Τι συνέβη

Μια νέα, αποτρόπαια υπόθεση ασέλγειας ερευνούν από χθες οι αστυνομικοί στο Ίλιον.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το απόγευμα, οι γονείς μιας 13χρονης με καταγωγή από την Αλβανία κατήγγειλαν πως νωρίς το μεσημέρι η κόρη τους έπεσε θύμα ενός αρρωστημένου άνδρα.

Το πλέον σοκαριστικό και φρικιαστικό στοιχείο στην υπόθεση είναι ότι ως δράστης της ασέλγειας έχει καταγγελθεί ο 85χρονος παππούς της συνομήλικης φίλης της.

Η 13χρονη είχε βρεθεί στο σπίτι της φίλης της περίπου στις 4 χθες το μεσημέρι για να παίξουν αλλά δεν πίστευε ότι θα βίωνε έναν εφιάλτη!

Κάποια στιγμή η 13χρονη έμεινε μόνη της για λίγα λεπτά και τότε ο 85χρονος βρήκε την ευκαιρία να πλησιάσει το κορίτσι και να εκτονώσει τις ορέξεις του!

Η ανήλικη κατάφερε να του ξεφύγει και έτρεξε σπίτι της.

Αμέσως μόλις επέστρεψε στο σπίτι της μέσα στα κλάματα και περιέγραψε στους γονείς της όσα συνέβησαν και εκείνοι χωρίς να χάσουν χρόνο πήγαν στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, η μητέρα της ανήλικης συγκράτησε τον άντρα της καθώς είχε σκοπό να πάει στο σπίτι της φίλης της 13χρονης και να ξεσπάσει στον 85χρονο!

Σε βάρος του διεστραμμένου ηλικιωμένου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This