Έβρος: «Ξεψύχησε» 70χρονος μετά από σύγκρουση με το ΙΧ διακινητή μεταναστών

Είναι το δεύτερο δυστύχημα που γίνεται με διακινητή μέσα σε λίγους μήνες

Must Read

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 70χρονος στον Έβρο σήμερα το πρωί όταν ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην Εγνατία Οδό.

Σύμφωνα με το evrosnews.gr, ο ηλικιωμένος που έμενε στο χωριό Προβατώνας είχε ξεκινήσει για να πάει για εργασία στην Αλεξανδρούπολη.

Κάποια στιγμή, το όχημα που οδηγούσε ένας διακινητής παράνομων μεταναστών μπήκε στο αντίθετο ρεύμα στο 650ο χλμ της Εγνατίας Οδού στη Δ.Ε. Φερών – Αλεξανδρούπολης, στην αερογέφυρα της Εγνατίας Οδού στον κόμβο Αρδανίου και έπεσε στο αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα.

Αμέσως μετά το δυστύχημα, ο διακινητής βγήκε από το όχημά του και επιχείρησε να διαφύγει τρέχοντας στα χωράφια – καθώς δεν τραυματίστηκε παρά τη σφοδρή σύγκρουση – αλλά τελικά τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο. Ο άνδρας δήλωσε ότι έχει καταγωγή από την Συρία.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως από την σύγκρουση γλίτωσε παρά τρίχα ένα όχημα που προπορευόταν του 70χρονου και στο οποίο οδηγός ήταν ένας συνάδελφος του άτυχου άντρα ο οποίος πήγαινε επίσης για δουλειά στην Αλεξανδρούπολη.

Μάλιστα, το όχημα που οδηγούσε ο διακινητής πήρε πέρασε ξυστά από το δικό του!

Υπενθυμίζεται ότι με παρόμοιο τρόπο είχε χάσει τη ζωή του τον περασμένο Απρίλιο, πάλι στην Εγνατία Οδό, ένας 46χρονος πατέρας δύο παιδιών όταν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε όχημα στο οποίο επέβαιναν παράνομοι μετανάστες και ο διακινητής τους.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το τροχαίο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This