«Τσουνάμι» ανθρωπιάς για τη μητέρα από την Πάτρα με τα 5 παιδιά που της έκοψαν το ρεύμα

Αναγνώστες επικοινώνησαν με το newsbreak.gr για να βοηθήσουν τη μητέρα - Η τοπική κοινωνία της Πάτρας κάλυψε τις ανάγκες της γυναίκας που έχασε πρόσφατα τον σύζυγό της από καρκίνο

Must Read

Μεγάλη ευαισθητοποίηση των συνανθρώπων μας προκάλεσε το περιστατικό στην Πάτρα με την μητέρα πέντε παιδιών (τέσσερα εκ των οποίων ανήλικα), που της έκοψαν το ρεύμα εξαιτίας οφειλής. 

Η άτυχη γυναίκα που παλεύει με τον πόνο της απώλειας του συζύγου της, τον οποίο έχασε πριν από 4 μήνες μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, βρέθηκε μόνη της να προσπαθεί να μεγαλώσει τα παιδιά της. Η ίδια δεν μπορούσε να καταβάλλει το ποσό που ήταν απαραίτητο για τον διακανονισμό και το σπιτικό της έμεινε χωρίς ηλεκτροδότηση. Το θέμα ανέδειξε το pelop.gr, ενώ πολλοί ήταν και οι αναγνώστες του newsbreak.gr, οι οποίοι επικοινώνησαν μαζί μας προκειμένου να εκφράσουν την επιθυμία τους να βοηθήσουν την οικογένεια και γι’αυτό τους ευχαριστούμε εκ βαθέων.

Η τοπική κοινωνία της Πάτρας κινητοποιήθηκε και κάλυψε τα έξοδα, στηρίζοντας την οικογένεια. Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται πόσο σημαντική είναι σήμερα η  αλληλεγγύη και αλληλοϋποστήριξη των πολιτών, σε ένα κράτος που είναι απών μπροστά στα σοβαρά προβλήματα των συνανθρώπων μας.

Δείτε επίσης:

Έκοψαν το ρεύμα σε μάνα με 5 παιδιά – «Έχασε» τον σύζυγό της πριν 4 μήνες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This