Τσακώθηκαν για τη σειρά στο Τελωνείο Κήπων και τον παρέσυρε με το αυτοκίνητο! – Σε κρίσιμη κατάσταση 57χρονος

Συνελήφθη 33χρονος Τούρκος μετανάστης κάτοικος Γαλλίας

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Τελωνείου Κήπων, όταν 57χρονος χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Τι ακριβώς συνέβη; Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής όταν σε ουρά αυτοκινήτων 30 μέτρων στο Τελωνείο, ο 57χρονος ζήτησε να του παραχωρήσουν σειρά για να περάσει ώστε να στρίψει αριστερά στην παρακαμπτήριο για το χωριό του.

Ακολούθησε διαπληκτισμός του 57χρονου με τους οδηγούς, που είχε σαν αποτέλεσμα να περάσει αυτοκίνητο πάνω από το σώμα του για να προχωρήσει, αδιαφορώντας και προκαλώντας του βαριά τραύματα ιδιαίτερα στο κεφάλι με τους θεράποντες ιατρούς να θεωρούν την κατάστασή του μη αναστρέψιμη λόγω μη αντιμετωπίσιμης αιμορραγίας.

Αυτόπτης μάρτυρας για το περιστατικό δεν υπάρχει, όμως η Αστυνομία, σύμφωνα με μαρτυρίες κάποιων συνέλαβε 33χρονο Τούρκο μετανάστη κάτοικο Γαλλίας ο οποίος επέστρεφε με άδεια στην πατρίδα του για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ο 33χρονος Τούρκος μετανάστης – το αυτοκίνητο του οποίου κατασχέθηκε – αρνείται κάθε κατηγορία ωστόσο την Τρίτη το πρωί στις 10 θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Αλεξανδρούπολης.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This