Έγινε και αυτό! Το υπουργείο Οικονομικών απέκτησε εκπρόσωπο τύπου!

«Επένδυση»... London School of Economics

Must Read

Εκπρόσωπο Τύπου αποκτά το νέο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, θέση η οποία δεν προβλέπεται στο οργανόγραμμά του, παρά μόνο Διεύθυνση Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.

Τη θέση του εκπροσώπου Τύπου αναλαμβάνει ο σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας Όμηρος Τσάπαλος, ο οποίος μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΕΦΚΑ. Λίγο πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου όμως παραιτήθηκε, καθώς κατέβηκε υποψήφιος με τη Ν.Δ. στην Α’ Αθήνας. Η επίδοσή του κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητη μπορεί να θεωρηθεί, με τον κ. Τσάπαλο να καταλαμβάνει τη 10η θέση, με σχεδόν 10.000 σταυρούς, στην πιο δύσκολη και ανταγωνιστική εκλογική περιφέρεια της χώρας. Σύμφωνα, λοιπόν, με χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, ο κ. Τσάπαλος αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου. Είναι αριστούχος απόφοιτος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο London School of Economics, στο γνωστικό αντικείμενο της Πολιτικής Επικοινωνίας και Στρατηγικής. Έχει εργαστεί σε θέσεις ευθύνης σε εταιρίες επικοινωνίας στον ιδιωτικό τομέα καθώς και στα γραφεία Τύπου των υπουργείων Αμυνας, Εξωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Τα τελευταία 2,5 χρόνια κατείχε τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΕΦΚΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This