Ραγίζει καρδιές ο θείος του 17χρονου Θανάση που σκοτώθηκε στον Βόλο: ««Αντίο μονάκριβέ μου»

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 17χρονο που άφησε την τελευταία του πνοή στον άσφαλτο, όταν τον «έκλεισε» φορτηγό

Must Read

Ανείπωτος είναι ο πόνος της οικογένειας ενός αγοριού που έχασε τη ζωή του στον Βόλο, σε τροχαίο δυστύχημα. Γονείς, συγγενείς και φίλοι συντετριμμένοι ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν σήμερα τον 17χρονο Θανάση στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λάμιας Σαμπάναγα, στις 5 το απόγευμα. 

Την ίδια ώρα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα μηνύματα είναι σπαρακτικά, ενώ ο θείος του τον αποχαιρέτησε δημόσια με συγκλονιστική ανάρτηση: «Αντίο μονάκριβε, μου ανιψιέ… Η αδυναμία μου… Και με κράνος και με το ασθενοφόρο να φτάνει σε πέντε λεπτά, και έστριψε το φορτηγάκι πάνω του σε ευθεία, ανείπωτη θλίψη… Δεν νιώθω…» έγραψε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι η τραγωδία με το ανήλικο αγόρι σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην οδό Διμηνίου στο ύψος του Σαμπάναγα, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό, με αποτέλεσμα ο 17χρονος να αφήσει την τελευταία του πνοή, λίγο πριν φτάσει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, το παπί που οδηγούσε ο 17χρονος, κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση από το φορτηγό που οδηγούσε ένας 42χρονος, προς Διμήνι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το φορτηγό έστριψε αριστερά και βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να κλείσει τον 17χρονο οδηγό του δικύκλου, ο οποίος έπεσε πάνω του.

Μάλιστα, το παπί είναι χτυπημένο στο μπροστινό μέρος, ενώ το σημείο που χτύπησε στο αυτοκίνητο είναι δεξιά πίσω από την πόρτα του συνοδηγού. Ο 17χρονος φορούσε κράνος, ωστόσο η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή που τραυματίστηκε πολύ βαριά.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διασώστες, ωστόσο το παιδί κατέληξε προτού φτάσει στο νοσοκομείο. 

Ο οδηγός, συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή τα εισαγγελέα υπηρεσίας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Δείτε επίσης:

Τραγωδία στον Βόλο: Φορτηγό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε 17χρονο με μηχανάκι

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This