Τραγωδία στον Βόλο: Φορτηγό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε 17χρονο με μηχανάκι

Must Read

«Μουδιασμένη» είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου, από την τραγωδία με θύμα ένα 17χρονο αγόρι, που άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από τροχαίο.

Ο ανήλικος σκοτώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στο ύψος του Σαμπάναγα, στο Διμήνι, όταν το δίκυκλο μοτοποδήλατο (παπί), που οδηγούσε παρασύρθηκε από φορτηγάκι, ιδιοκτησίας εταιρίας με έδρα την Πτολεμαΐδα με οδηγό ένας 42χρονο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του φορτηγού που κινείτο με κατεύθυνση από Βόλο προς Διμήνι, ξαφνικά, έστριψε αριστερά της πορείας του και βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να κλείσει τον δρόμο στο δίκυκλο, που είχε κατεύθυνση προς Βόλο και ο άτυχος νεαρός να πέσει πάνω του και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το δίκυκλο είναι χτυπημένο στο μπροστινό μέρος, ενώ το σημείο που χτύπησε στο αυτοκίνητο είναι δεξιά πίσω από την πόρτα του συνοδηγού. Ο νεαρός, παρά το γεγονός ότι φορούσε προστατευτικό κράνος τραυματίστηκε βαρύτατα.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ, διασώστες με γιατρό, πήγαν στο σημείο, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, αλλά το άτυχο παιδί υπέκυψε στα τραύματά του κατά την διάρκεια μεταφοράς προς το νοσοκομείο. Προσπάθεια επαναφοράς του ανήλικου έγινε και από τους γιατρούς στην συνέχεια, μάταια όμως.

Ο οδηγός, συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή τα εισαγγελέα υπηρεσίας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

«Ανείπωτη θλίψη, αντίο μονάκριβέ μου»

Τα μηνύματα για τον πρόωρο και άδικο χαμό του είναι σπαρακτικά. Ανάμεσα σε αυτά και του θείου του, που γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «αντίο μονάκριβε μου ανιψιέ. Η αδυναμία μου… Και με κράνος και με το ασθενοφόρο να φτάνει σε πέντε λεπτά και έστριψε το φορτηγάκι πάνω του σε ευθεία, ανείπωτη θλίψη… Δεν νιώθω».

Σήμερα Τρίτη, στις 17:00 το απόγευμα θα γίνει από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λάμιας Σαμπάναγα, η νεκρώσιμος ακολουθία του άτυχου 17χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This