Αστυνομικός ερωτεύτηκε την Μύκονο και τραγουδάει γι’αυτήν!

Το κομμάτι του «υπογράφουν» σημαντικοί καλλιτέχνες

Must Read

Ακόμα και…επάγγελμα τον έκανε να αλλάξει τον Σάκη Αγορόγιαννη ο μεγάλος έρωτας και αγάπη που έχει για το νησί της Μυκόνου.

Μπορεί να είναι αστυνομικός ωστόσο για χάρη του νησιού των Ανέμων που τον μάγεψε δεν δίστασε να πιάσει το μικρόφωνο και να γίνει...τραγουδιστής. 

Ο Σάκης Αγορογιάννης, ο οποίος μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στην δουλειά του και στο τραγούδι που το κάνει ως χόμπι και έχει πολύ ταλέντο ερμηνεύοντας το κομμάτι «Στο δρόμο για τον Παράδεισο».

Πρόκειται για ένα σύγχρονο ζεϊμπέκικο που συνδυάζει τον λυρισμό με την δωρικότητα. Συναίσθημα, ευαισθησία και προσμονή. Το κομμάτι έχει την υπογραφή δύο καταξιωμένων καλλιτεχνών, του συνθέτη και σολίστα μουσικού Χρήστου Παπαδόπουλου και του συγγραφέα και στιχουργού Κώστα Μπαλαχούτη που γνωρίζουν προσωπικά τον αστυνομικό – τραγουδιστή.

Οι δύο του έχουν επιμεληθεί πολλές μεγάλες επιτυχίες.

Σύμφωνα με το mykonoslive.tv, ο στιχουργός, συνομιλώντας με την σειρά του μαζί του, εμπνεόμενος απ’ την πορεία του «κέντησε» με αδρές πινελιές ένα βαθιά συναισθηματικό τραγούδι που ξεχειλίζει από φλόγα για ζωή, έρωτα, επαφή, δημιουργία.Η μελωδία του συνθέτη υπογράμμισε και απογείωσε ταυτόχρονα τις εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δείτε το βίντεο του τραγουδιού:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This