Συγκλονίζουν οι γονείς του δολοφονημένου Άλκη μετά την απόφαση του δικαστηρίου

«Δικαίωση, αλλά το παιδί μας δεν γυρίζει πίσω»

Must Read

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον πολυετείς καθείρξεις επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στους 7 από τους 12 καταδικασθέντες για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του.

Η πολύκροτη υπόθεση έφτασε στο τέλος της μετά από μαραθώνια διαδικασία. Βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης η μητέρα του Άλκη Καμπανού δήλωσε: «Ευχαριστούμε την ελληνική δικαιοσύνη. Ήταν μια μεγάλη ηθική δικαίωση για την οικογένεια μας αλλά το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω».

Ο δε πατέρας του δολοφονημένου Άλκη, Αριστείδης Καμπανός, σημείωσε από πλευράς του: «Ευχαριστώ και εγώ από τη δική μου πλευρά, τη δικαιοσύνη και τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε σε αυτόν τον μαραθώνιο δικαστικό αγώνα. Ευχαριστώ τους δικηγόρους μας. Δεν θέλαμε την εξόντωση των δολοφόνων του Άλκη. Επιθυμούσαμε δικαιοσύνη. Υπήρξε έγκλημα και υπήρξε τιμωρία».

Όταν ρωτήθηκε αν χαρακτηρίζει εξοντωτικές τις ποινές που επέβαλε το δικαστήριο. ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη είπε πως οι ποινές ήταν στο πλαίσιο του ειδεχθούς εγκλήματος προς τον Άλκη και τα υπόλοιπα παιδιά.

Ρωτήθηκε και για τις πιο δύσκολες στιγμές μέσα στη δικαστική αίθουσα, απαντώντας:  «Υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές μέσα στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια που κατέθεταν κυρίως οι ιατροδικαστές. Προσπαθούσα να κρατήσω την ψυχραιμία μου, μαζί με τη σύζυγο μου που μου συμπαραστάθηκε όλο αυτό το διάστημα. Νομίζω ότι επήλθε δικαίωση μετά την απόφαση του δικαστηρίου».

Την απόφαση σχολίασε και η ομάδα του Άρη με σχετική ανάρτηση, γράφοντας για τον Άλκη: «Ελπίζουμε να ησύχασε λίγο η ψυχούλα σου… Η σκέψη μας (παραμένει) στους γονείς και την οικογένειά σου. Πολλοί μπορεί να τους ξεχάσουν, ο ΑΡΗΣ θα είναι δίπλα τους για πάντα…».

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This