Άγρια δολοφονία στον Αγ. Παντελεήμονα: Με ψαλίδι τα χτυπήματα στον λαιμό της 46χρονης τρανς

Τα δακτυλικά αποτυπώματα και οι κάμερες ασφαλείας θα δώσουν απαντήσεις για το στυγερό έγκλημα

Must Read

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση του δράστη της στυγερής δολοφονίας της 46χρονης τρανς, Άννα Ιβάνκοβα, η οποία βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος στο σπίτι στο οποίο έμενε στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, οι άνδρες της Σήμανσης που «χτένισαν» το διαμέρισμα στο οποίο βρέθηκε δολοφονημένη η 46χρονη, έχουν εντοπίσει πλήθος γενετικού υλικού και δακτυλικών αποτυπωμάτων από τα οποία θα προσπαθήσουν να βρουν αν υπάρχει κάποια ταυτοποίηση στις βάσεις δεδομένων της Αστυνομίας.

Παράλληλα στο διαμέρισμα της φρίκης φέρεται να βρέθηκε και ένα ψαλίδι το οποίο εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκε για τα δύο θανατηφόρα χτυπήματα στον λαιμό της τρανς, η οποία, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, κατέληξε από αιμορραγικό σοκ. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον δολοφόνο να χτύπησε την Άννα αρκετές φορές και στο κεφάλι με κάποιο βαρύ αντικείμενο.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στις κάμερες ασφαλείας

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την υπόθεση αναζητούν τον τελευταίο επισκέπτη στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Φυλής. Για τον λόγο αυτό εξετάζουν πολύ προσεκτικά υλικό από κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται σε οίκο ανοχής απέναντι από την είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία έμενε η 46χρονη τρανς.

Η 46χρονη είχε έρθει από την Κούβα την στην Αθήνα τα τελευταία οκτώ χρόνια και έμενε στο ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Φυλής. Σε αυτό το σπίτι είχε φιλοξενήσει, μάλιστα, αρκετά τρανς άτομα που ήταν άστεγα ενώ τον περασμένο Ιούνιο παρέλασε για το Athens Pride ως «βασίλισσα» στο άρμα των διεμφυλικών.

Η Άννα ήταν, επίσης, γνωστή για τις εμφανίσεις της στο drag show club «Κούκλες», στη λεωφόρο Συγγρού, όπου διασκέδαζε τους θαμώνες με λάτιν ακούσματα της πατρίδας της.



Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This