Κάθειρξη 8 ετών στον τράπερ Saint που βίασε 16χρονο κορίτσι στη Θεσσαλονίκη

Επέστρεψε στη φυλακή ο τράπερ που υποστήριζε ότι δεν είναι βιαστής, αλλά ότι «πίεσε» το κορίτσι

Must Read

Καταδικάστηκε για τον βιασμό 16χρονης ο τράπερ Saint, με το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης να του επιβάλλει ποινή κάθειρξης 8 ετών.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για βιασμό ανηλίκου, ενώ τον αθώωσε για την πράξη της παράνομης κατακράτησης. Αποφάσισε δε, να του χορηγήσει το ελαφρυντικό του σύννομου βίου. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, μετά την ετυμηγορία των δικαστών επέστρεψε στις φυλακές.

Κατά την κεκλεισμένων των θυρών δίκη, ο κατηγορούμενος τράπερ φέρεται να αποδέχτηκε ότι προχώρησε σε ερωτικές πράξεις με την καταγγέλλουσα, αλλά υποστήριξε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.

«Στην αρχή ήταν θετική, πήγα και την πήρα εγώ με το αμάξι και λέω ‘ξέρεις κανέναν μέρος να πάμε κάπου εδώ κοντά;’, και μου λέει ‘όχι’ και λέω ‘πάμε κάπου στην τύχη’ και βρήκαμε ένα μέρος και πήγαμε κάτσαμε μέσα στο αμάξι. Μετά για μια φάση έλεγε ‘σταμάτα, δε θέλω’ και εγώ αντί να πω ‘ άντε φύγε, τέλος, πάω να σε αφήσω να φύγω’ ε, να λιγάκι επέμενα ‘έλα να σου δώσω κανένα φιλάκι, κανένα έτσι, κανένα γιουβέτσι’ και αυτή έκανε ηχογράφηση χωρίς να ξέρω. Έλεγε ‘δε θέλω, δεν κάνω’ αλλά η στάση της ήταν σαν να θέλω ρε φίλε. Αλλά εγώ μέσα στην ηχογράφηση δεν είμαι άγριος και τέτοια. Μετά της είπα ‘έλα να σε πάω εκεί που σε πήρα’, την άφησα και έφυγα» είχε δηλώσει ο ίδιος, αρνούμενος της κατηγορίες.

Η ανήλικη είχε εξεταστεί από παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ. όπου επιβεβαίωσε την καταγγελία της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This