Σπαραγμός στην κηδεία της 16χρονης που «έφυγε» από αλλεργικό σοκ – Λιποθύμησαν η μητέρα και η αδερφή της

Οι φίλοι της την αποχαιρέτησαν με «μαρσαρίσματα»

Must Read

Ένα βαρύ και μαύρο «σύννεφο» θλίψης έχει καλύψει σήμερα ολόκληρη την Χαλκιδική και την Θεσσαλονίκη καθώς η οικογένεια της 16χρονης που έχασε την ζωή της ξαφνικά μετά από αλλεργικό σοκ της είπε νωρίτερα το τελευταίο «αντίο».

Ο πατέρας της 16χρονης

Στην κηδεία της έφηβης που δεν χάρηκε τις διακοπές που είχε πάει στη Χανιώτης εκτυλίχθηκαν στιγμές πόνου και σπαραγμού.

Η μητέρα και η αδελφή της 16χρονης έφτασαν υποβασταζόμενες και δεν άντεξαν από την μεγάλη συγκίνηση και κατέρρευσαν. Μάλιστα, στο ναό χρειάστηκε να σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Και ο πατέρας της κοπέλας ήρθε στον Ἱερό Ναό Αγίου Ἀθανασίου Παλαιοκάστρου Θεσσαλονίκης, υποβασταζόμενος και με την θλιψη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=3449XMHFvj8&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2F&embeds_referring_origin=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Στην εκκλησία για να αποχαιρετήσουν την ανήλικη βρέθηκαν συμμαθητές και φίλοι της οι οποίοι  «μάρσαραν» με τις μοτοσικλέτες και τα αυτοκίνητα, τα οποία αγαπούσε η ανήλικη κοπέλα.

 

Το χρονικό

Ανείπωτη τραγωδία στη Χαλκιδική, με ένα 16χρονο κορίτσι να χάνει τη ζωή του μετά από αλλεργικό σοκ.

Το κορίτσι ήταν στην περιοχή για διακοπές και πήγε σε εστιατόριο για να φάει. Όπως αναφέρει το oraiokastro24, η 16χρονη γνώριζε για την αλλεργία της και έτσι όταν παρήγγειλε, ρώτησε εάν περιείχε το απαγορευμένο για την υγεία της συστατικό.

Υπάλληλος του καταστήματος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, της απάντησε αρνητικά και έτσι η κοπέλα κατανάλωσε το φαγητό. Όμως λίγα λεπτά αργότερα υπέστη αλλεργικό σοκ.

Το ασθενοφόρο που έφτασε μετά από 45 λεπτά, δεν κατάφερε να την βοηθήσει και διαπίστωσε τον θάνατό της. Τώρα αναμένεται η νεκροψία για να δείξει τα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης κοπέλας.

Η οικογένεια της 16χρονης ψάχνει να βρει ποιος ευθύνεται και το κοριτσάκι της δεν είναι πια στη ζωή. Τα ερωτήματα για τον άδικο χαμό του κοριτσιού είναι πολλά.


Εκτός από την ευθύνη που φέρει το κατάστημα, σύμφωνα με πηγές του οικογενειακού περιβάλλοντος της 16χρονης, στο επίκεντρο της απόδοσης ευθυνών είναι και το ασθενοφόρο και η καθυστέρηση που είχε μέχρι να φτάσει στο σημείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έκανε 45 λεπτά για να φτάσει!

 

(φωτογραφίες και βίντεο: protothema/newsit, κεντρική φωτό:newsit.gr)

Δείτε επίσης:

Θρήνος στη Χαλκιδική για 16χρονη που πέθανε από αλλεργικό σοκ

Πού αναζητά ευθύνες η οικογένεια της 16χρονης από το Ωραιόκαστρο που «έφυγε» από αλλεργικό σοκ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This