«Λουκέτα» σε beach bar εν μέσω καλοκαιριού – Τι βρήκε η ΑΑΔΕ

Must Read

Σε «λουκέτα» σε καταστήματα που κάνουν θραύση την καλοκαιρινή περίοδο και συγκεκριμένα beach bar προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Τα μαγαζιά βρέθηκαν είτε να μην κόβουν αποδείξεις, είτε/και να μην τα διαβιβάζουν στην Ανεξάρτητη Αρχή.

Το πρώτο βρίσκεται σε νησάκι στις Σποράδες, για το οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει κρύψει τζίρο 108.000 ευρώ, αφού δεν είχε διαβιβάσει 5.000 αποδείξεις αυτής της συνολικής αξίας ενώ δεν είχε κόψει αποδείξεις για την ενοικίαση ομπρελών, την ώρα που έγινε ο έλεγχος.

Οι ελεγκτές προχώρησαν στο κλείσιμο της επιχείρησης για 48 ώρες, ενώ ελέγχουν εξονυχιστικά το σύνολο της δραστηριότητάς της, για να οριστικοποιήσουν το τελικό ποσό της φοροδιαφυγής και να υπολογίσουν το συνολικό πρόστιμο.

Το δεύτερο κατάστημα βρίσκεται στην Θάσο στο οποίο διαπιστώθηκε πως στην μία ώρα που παρέμειναν οι ελεγκτές στην παραλία, δεν κόπηκαν 88 αποδείξεις. Και σε αυτό το μαγαζί μπήκε «λουκέτο» για δύο μέρες ενώ έχει ξεκινήσει επίσης έρευνα για το αν υπάρχει γενικά φοροδιαφυγή με το μη κόψιμο αποδείξεων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This