10χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία την ώρα που έπαιζε σε πλατεία στην Αγία Βαρβάρα

Ακούμπησε σε κολώνα φωτισμού η οποία δεν είχε προστατευτικό καπάκι!

Must Read

Πληθαίνουν τα περιστατικά παιδιών που παθαίνουν ηλεκτροπληξία παίζοντας αμέριμνα με τους φίλους τους. Αυτή τη φορά το ρεύμα τίναξε έναν 10χρονο την ώρα που έπαιζε με τους φίλους του σε κεντρική πλατεία στην Αγία Βαρβάρα, όταν ακούμπησε σε κολώνα φωτισμού η οποία δεν είχε προστατευτικό καπάκι!

Η μητέρα του 10χρονου, περιγράφει τα δραματικά λεπτά που βίωσε εκείνη και το παιδί της όταν το χτύπησε το ρεύμα.

«Τον τίναξε το ρεύμα, είχε δυο μαυρίλες από το καλώδιο και μια γρατζουνιά. Πονούσε, ξεσηκώθηκε ο κόσμος. Έχουμε μιλήσει με παιδίατρο, μας ενημέρωσε να πάμε σε νοσοκομείο γιατί μπορεί να έχει για τρεις μέρες αρρυθμίες στην καρδιά. Πονάει λίγο, διαμαρτύρεται», είπε μιλώντας στο MEGA η μητέρα του ανήλικου παιδιού.

Στη συγκεκριμένη πλατεία συγκεντρώνονται καθημερινά δεκάδες παιδιά και χθες το βράδυ ο 10χρονος Φίλιππος την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο με την παρέα του ακούμπησε στην κολώνα φωτισμού, από την οποία έλειπε το καπάκι με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει το ρεύμα.

«Εδώ δραστηριοποιούνται πάρα πολλά παιδιά και περνάει πάρα πολύς κόσμος και παιδάκια που είναι ενός και δύο ετών που έχουν πρόσβαση γιατί είναι πολύ χαμηλά τα καλώδια κι είναι ένα σημείο ακάλυπτο», δήλωσε η γιαγιά 10χρονου.

Μάλιστα η οικογένεια του 10χρονου Φίλιππου σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες πριν, ένα ακόμη παιδί, ένας 11χρονος από τον Περισσό λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του όταν την ώρα που έπαιζε στην παιδική χαρά ακούμπησε κολώνα φωτισμού από την οποία κρέμονταν γυμνά καλώδια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This