Σε αργία ο ιερέας που άλειψε με λάδι τα… γεννητικά όργανα τουρίστα

Σε αργία μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης ο 48χρονος ιερέας στη Ρόδο

Must Read

Σε αργία τέθηκε ο ιερέας στη Ρόδο που… παρενόχλησε σεξουαλικά νεαρό τουρίστα, με τον ίδιο να καταγγέλλει ότι εκμεταλλεύτηκε την αμάθειά του γύρω από την θρησκεία και τον άλειψε με λάδι στα απόκρυφα σημεία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Ροδιακής», η Μητρόπολη Ρόδου έθεσε σε αργία τον 49χρονο ιερέα, ο οποίος συνελήφθη και για ασέλγεια ενός 30χρονου τουρίστα με καταγωγή από την Εσθονία, ο οποίος έκανε διακοπές στο νησί των ιπποτών.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και ο ίδιος αναμένεται να κάτσει στο σκαμνί στις 11 Σεπτεμβρίου. Έως τότε θα παραμείνει σε αργία, μέχρι δηλαδή να εκδικαστεί η υπόθεση.

Η καταγγελία

Σύμφωνα με την «δημοκρατική», ο νεαρός που κατάγεται από την Εσθονία αλλά κατοικεί στην Φινλανδία είχε πάει το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης μαζί με μια συνεργάτιδά του στο μοναστήρι όπου γνώρισαν τον εφημέριο.

Ο 30χρονος αγόρασε, όπως είπε, έναν σταυρό τον οποίον ξέχασε στο μοναστήρι και ο ιερέας του έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό του το οποίο του είχε δώσει για να τον ενημερώσει.

Το πρωί της περασμένης Πέμπτης ο Εσθονός πήγε εκ νέου στο μοναστήρι για να πάρει τον σταυρό και όπως ισχυρίστηκε ο εφημέριος του πρότεινε να τον ακολουθήσει σε ένα δωμάτιο, το οποίο χρησιμοποιεί για τους επισκέπτες, με σκοπό να του δώσει ένα ιδιαίτερο δώρο…

Ο 30χρονος τον ακολούθησε και εκεί, όπως ισχυρίστηκε ο εφημέριος του ζήτησε να κατεβάσει το παντελόνι του και το εσώρουχό του και να βγάλει τη μπλούζα του για να τον αλείψει με λάδι!

Τότε όπως υποστήριξε άρχισε να τον αλείφει στα γεννητικά του όργανα με λάδι ενώ…επέμεινε αρκετά στην συγκεκριμένη περιοχή.

Ο αλλοδαπός δεν τον σταμάτησε καθώς πίστεψε ότι πρόκειται για μια συνηθισμένη διαδικασία. Ωστόσο, το μεσημέρι της ίδιας μέρας πήγε σε αστυνομικό τμήμα όπου έκανε καταγγελία και μήνυση σε βάρος του εφημέριου.

Οι αστυνομικοί του οικείου τμήματος αναζήτησαν τον εφημέριο στα όρια του αυτοφώρου και τελικώς συνέλαβαν χθες το απόγευμα τον 49χρονο ιερέα, κάτοικο δημοτικής κοινότητας στην δυτική πλευρά του νησιού.

Το πιο σοκαριστικό είναι ότι ο εφημέριος υπηρετεί το ποίμνιο σε ιερό ναό ιδιαίτερης θρησκευτικής αξίας στη Νότια Ρόδο και είναι ένας άνθρωπος υπεράνω πάσης υποψίας.

Ο 49χρονος ισχυρίζεται ότι άλειψε τον τουρίστα γιατί είχε εξανθήματα!

Σοκ στη Ρόδο: Ιερέας μοναστηριού άλειψε με λάδι τα γεννητικά όργανα τουρίστα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This