Αυτοκίνητο «σφηνώθηκε» κάτω από νταλίκα! Πέντε νεκροί και ένας τραυματίας

Must Read

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιφερειακή οδό της Έδεσσας, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα, προσέκρουσε σε νταλίκα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το αυτοκίνητο με αλβανικές πινακίδες πέρασε, άγνωστο για πιο λόγο, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στη νότια παράκαμψη της Έδεσσας και μπήκε κυριολεκτικά κάτω από την νταλίκα. Αποτέλεσμα ήταν να βρουν τραγικό θάνατο και οι πέντε επιβαίνοντες του ΙΧ, ενώ ο οδηγός της νταλίκας τραυματίστηκε ελαφρά.

Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα, ενώ για την ανάσυρση των σορών των επιβατών κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Έδεσσας. Σύμφωνα  με σχετικές πληροφορίες, και οι πέντε νεκροί, όλοι τους αλβανικής καταγωγής, εργάζονταν σε αγροκτήματα της περιοχής και κατευθυνόταν προς το Μαυροβούνι Σκύδρας.

«Σήμερα (18 Ιουλίου 2023) και ώρα περίπου 17.50, στην περιφερειακή οδό Έδεσσας, Ι.Χ.Ε. όχημα στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα (οδηγός και 4 επιβάτες), συγκρούστηκε με Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των 5 επιβαινόντων του πρώτου οχήματος και τον τραυματισμό του οδηγού του Ι.Χ.Φ. οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This