Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο Αλβανός που σκότωσε 50χρονο έξω από βενζινάδικο

Υποστήριξε ότι δεχόταν απειλές για την ζωή του

Must Read

Στην φυλακή θα βρεθεί ο 45χρονος από την Αλβανία ο οποίος την περασμένη εβδομάδα σκότωσε εν ψυχρώ έναν 50χρονο συμπατριώτη του έξω από βενζινάδικο στην περιοχή Ανάληψη της Θεσσαλονίκης

Ο δράστης είχε πάρει προθεσμία χθες, Τρίτη για να απολογηθεί σήμερα προκειμένου να προετοιμαστεί μαζί με τον δικηγόρο του. Έτσι, σήμερα βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή και απολογήθηκε.

Ωστόσο, όπως φαίνεται δεν έπεισε και έτσι αποφασίστηκε να κριθεί προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι τον τελευταίο καιρό δεχόταν απειλές για τη ζωή του από το θύμα, εξαιτίας οικονομικών διαφορών ενώ τόνισε ότι δεν είχε την πρόθεση να τον σκοτώσει. Γι’αυτό τον λόγο του επιτέθηκε. Όσο για το όπλο ανέφερε πως το προμηθεύτηκε για λόγους προστασίας.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Η δολοφονία έγινε μέρα μεσημέρι την περασμένη Πέμπτη ενώ μία μέρα αργότερα ο δράστης, ο οποίος είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, εμφανίστηκε μόνο του ενώπιον των αστυνομικών αρχών και ομολόγησε την πράξη του.

Το 50χρονο θύμα το πυροβόλησε δύο φορές και μετά το έγκλημα πήγε προς την Χαλκιδικής. Κατά μήκος της διαδρομής πέταξε το όπλο, ενώ άφησε το όχημα στην παραλία Καλύβες της Χαλκιδικής.

Δείτε επίσης:

Νέα προθεσμία πήρε ο 45χρονος Αλβανός που εκτέλεσε 50χρονο σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 45χρονος δράστης – Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This