Εκπαιδευτικοί και γονείς «σταυρώνουν» τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, Χρυσόστομο

Must Read

Φουντώνει το κύμα αντίδρασης στη μαρτυρική μεγαλόνησο απέναντι στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο, μετά τις αποκαλύψεις που παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας για την εμπλοκή του στην πολιτογράφηση του καταζητούμενου Μαλαισιανού Τζο Λόου, ο οποίος έδωσε στον Αρχιεπίσκοπο τουλάχιστον 310.000 ευρώ σε δύο επιταγές.

Κύπριοι πολίτες που έχουν σκανδαλιστεί με όσα έχουν αποκαλυφθεί συγκεντρώνουν υπογραφές μέσω διαδικτύου, με στόχο ο Κύπριος γενικός εισαγγελέας να παρέμβει στην υπόθεση του Αρχιεπισκόπου και να ερευνήσει τα χρήματα που έλαβε από τον Μαλαισιανό καταζητούμενο.

Την ίδια στιγμή η ονομαστική γιορτή του κ. Χρυσοστόμου, που είναι επίσημη μαθητική αργία στην Κύπρο, διχάζει. Οι δάσκαλοι, καθηγητές, γονείς αλλά και μαθητές είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με όσα αποκαλύπτονται για τις φερόμενες σχέσεις και ενδεχόμενες εξυπηρετήσεις του Αρχιεπισκόπου προς τον διεθνώς καταζητούμενο από τη Μαλαισία.

Εκπαιδευτικοί και γονείς διοργανώνουν την Τετάρτη διαδήλωση από την Αρχιεπισκοπή προς τη Βουλή. Οι διοργανωτές έχουν ζητήσει από όσους θα συμμετάσχουν στη διαδήλωση να κρατούν μια βίτσα και ένα διαβατήριο. Το διαβατήριο για τη διαμαρτυρία σχετικά με την υπόθεση της πολιτογράφησης του Μαλαισιανού καταζητούμενου Λόου και η βίτσα λόγω της πρόσφατης δήλωσης του Αρχιεπισκόπου ότι οι εκπαιδευτικοί χρειάζονται βίτσα, για να συμμορφωθούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This