Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

«Καμήλες» και «καγκουρό» στους δρόμους του Πηλίου

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Προσεκτικοί με τα… καγκουρό αλλά και τις καμήλες θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στο εθνικό οδικό δίκτυο στο Πήλιο! Αυτό, τουλάχιστον, προειδοποιούν οι σχετικές πινακίδες της Τροχαίας, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί κοντά στην κοινότητα Ποτιστικά της περιοχής Ξυνόβρυση στον Δήμο Νότιου Πηλίου, κάνοντας τους οδηγούς που τα αντικρίζουν πρώτη φορά να νομίζουν ότι βλέπουν… παραισθήσεις!

Ωστόσο, αυτά τα ασυνήθιστα σήματα είναι πραγματικά. Φυσικά, ούτε καμήλες ούτε καγκουρό ενδημούν στο μαγευτικό Πήλιο και η εξήγηση για την παράδοξη αυτή σήμανση βρίσκεται στην… έμπνευση αγνώστων που αποφάσισαν να κάνουν μια πρωτότυπη εικαστική παρέμβαση! Οι άγνωστοι… ζωγράφοι θέλησαν να «πειράξουν» τα σήματα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας προσθέτοντάς τους μια καλλιτεχνική νότα και το έκαναν με πολύ επιδέξιο τρόπο.

Αντικατέστησαν τα ζώα, που απεικονίζονταν στα σήματα προειδοποιώντας τους οδηγούς για την παρουσία τους και την ενδεχόμενη είσοδό τους στον δρόμο, με τα ανύπαρκτα στη χώρα μας καγκουρό και καμήλες. Βέβαια, όπως αναφέρει και το thesnewspaper.gr, μέχρι να δημοσιοποιηθούν αυτές οι εικόνες, η δημοτική Αρχή δεν είχε αποκαταστήσει τη σήμανση κι έτσι οι οδηγοί βλέπουν τις πινακίδες και δεν πιστεύουν στα μάτια τους.

Φωτό: e-thessalia.gr

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ