Φωτιά στο Λαγονήσι: Διατάχθηκε έρευνα για τον θάνατο ζώων σε καταφύγιο

H ιδιοκτήτρια είχε κάνει μια ιδιαίτερα φορτισμένη ανάρτηση

Must Read

Τον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει μια από τις πολλές τραγωδίες που συνέβησαν στην φωτιά που ξέσπασε στον Κουβαρά την περασμένη Δευτέρα και εξαπλώθηκε σε άλλες περιοχές όπως το Λαγονήσι, την Σαρωνίδα και την Ανάβυσσο.

Συγκεκριμένα, ποινική έρευνα διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με αφορμή καταγγελίες αλλά και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αφορούσαν τον τραγικό θάνατο που βρήκαν ζώα σε ιδιωτικό καταφύγιο στο Λαγονήσι.

 

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών Αντώνιος Ελευθεριάνος ζήτησε να διερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες κάηκε το καταφύγιο που τα φιλοξενούσε.

Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει η αντεισαγγελέας Παναγιώτα Λαμπρινάκου, η οποία και θα ζητήσει όλα τα στοιχεία για τη διαβίωση των άτυχων ζώων και κυρίως αν υπήρχε στο χώρο του καταφύγιου κατά τον χρόνο της πυρκαγιάς άτομο για να συνδράμει στη διάσωσή τους.

 

Η είδηση προκάλεσε θλίψη και πολλά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η υπεύθυνη του καταφυγίου Fazoo Farm προχώρησε σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό:

«Τοοοοοσα χρόνια παρακαλάμε υιοθεσίες φιλοξενίες ε τώρα δεν θα ξαναπαρακαλέσουμε… 10 έμειναν και δεν ξέρω πόσα έχουν φύγει στο δρόμο διότι ανοίξαμε πόρτες να φύγουν περίπου 14 κάηκαν και εκεί που δεν μας ήξερε ούτε η μάνα μας… ξαφνικά με καλούν όλα τα βοθροκαναλα να τους δώσω ζουμερή είδηση μετά από αυτή την καταστροφή εγώ απλά τελείωσα σίγουρα αυτή τη στιγμή θέλω να πεθάνω …. δεν θα το κάνω διότι επιβίωσαν κάποια.. Απλά εγώ και η φιλοζωία τελείωσε!!!!!».

Δείτε επίσης:

Καταστροφή: Αυτοψίες και καταγραφές των ζημιών από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική

Εικόνες καταστροφής και απόγνωσης – Κόποι, όνειρα και περιβάλλον στην πυρά

«Θέλω να πεθάνω» λέει η υπεύθυνη του καταφυγίου ζώων που κάηκε

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This