20ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ «Οι Φίλοι του Παιδιού»

Must Read

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί, για ακόμη μια χρονιά στο 20ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019.

Και φέτος με την πολύτιμη συμμετοχή 40 περίπου πρεσβειών, το Helexpo Maroussi (Λ. Κηφισίας 39) φιλοξενεί μια χαρούμενη παγκόσμια γιορτή με γεύσεις, μουσικές, ήθη και έθιμα από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα!

Σ’ έναν Χριστουγεννιάτικα διακοσμημένο χώρο μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας αγοράζοντας σπιτικά γλυκά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, ρούχα, βιβλία, παιχνίδια, μοναδικά δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας, καθώς και λαχνούς με πλούσια δώρα.

Φέτος, στο Bazaar του Σωματείου θα παρευρεθούν από το Σύλλογο Les Chef des Ambassades, 16 Σεφ Πρεσβειών οι οποίοι με την ευγενική προσφορά τους θα ετοιμάσουν ιδιαίτερες λιχουδιές για τους επισκέπτες της εκδήλωσης.

Ελάτε με τους φίλους σας και τα παιδιά σας να διασκεδάσετε και να εγκαινιάσετε τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο και ταυτόχρονα να ενισχύσετε το έργο του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» που έχει ως στόχο την στήριξη του παιδιού που ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Στα 32 χρόνια λειτουργίας του, το Σωματείο έχει στηρίξει 14.200 παιδιά και 6.180 άπορες οικογένειες .

«ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΟΣ» στηρίζοντας το έργο μας.

Οι φίλοι του παιδιού

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This