Στην κηδεία του ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην κηδεία του πιλότου θα παρευρεθεί την Παρασκευή η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Must Read

Στην κηδεία του 27χρονου ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη ο οποίος «έπεσε» χθες την ώρα του καθήκοντος, σβήνοντας τη φωτιά στην Κάρυστο, μαζί με τον 34χρονο πιλότο του Canadair, Χρήστο Μουλά θα παραστεί αύριο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από νωρίς σήμερα το πρωί φίλοι και συγγενείς του 27χρονου ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη που μαζί με τον κυβερνήτη, σμηναγό Χρήστο Μουλά, έχασαν τη ζωή τους στη συντριβή του αεροσκάφους τύπου Canadair CL-215 της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, στην Κάρυστο, επισκέπτονται το σπίτι του, στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη, για να συλλυπηθούν την οικογένειά του.

Γιατροί και ψυχολόγοι, με ασθενοφόρο της ελληνικής αεροπορίας, παραμένουν στην οικία του σύμφωνα με το ΑΠΕ, προκειμένου να παρέχουν ψυχολογική υποστήριξη στους γονείς του που είναι συντετριμμένοι.







Ο Περικλής Στεφανίδης συγκυβερνήτης του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215, που συνετρίβη στην Κάρυστο, ενώ επιχειρούσε για την κατάσβεση φωτιάς, καταγόταν από το Κιλκίς, έζησε και μεγάλωσε όμως στη Θεσσαλονίκη.

Φοίτησε στο 16ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Ξηροκρήνης και τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αθήνα.

Mε απόφαση του Υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας Νίκου Δένδια, κηρύσσεται τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις, για την απώλεια της ζωής, εν ώρα καθήκοντος, των Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας και χειριστών του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215, το οποίο επιχειρούσε στην Εύβοια.

 

Στην κηδεία του 34χρονου πιλότου η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Επίσης, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας την Παρασκευή θα πάει στην κηδεία του Σμηναγού Χρήστου Μουλά που θα γίνει στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο «αντίο» στον 34χρονο που θα γινόταν πατέρας σε λίγους μήνες θα πουν η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι στο Γαβαλοχώρι, του Αποκόρωνα Χανίων από όπου ήταν και η καταγωγή του.  Εκεί ο αδικοχαμένος πιλότος είχε περάσει τα παιδικά του χρόνια και έχει η οικογένειά του διατηρεί επιχείρηση.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 11 το πρωί στην εκκλησία των Αγίων Σεργίου και Βάκχου.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This