Κρήτη: Παραλίγο να πνιγούν μάνα και κόρη – Τι συνέβη σε παραλία

H παρέμβαση ήταν άμεση

Must Read

Σε τραγωδία που δεν χωράει ανθρώπινος νους καθώς συμβαίνει από την μία στιγμή στην άλλην παραλίγο να μετατραπούν οι στιγμές χαράς και χαλάρωσης που θέλησα να περάσουν μια μητέρα με την κόρη της, σήμερα το πρωί στην παραλία Ανάληψη, στην Χερσόνησο της Κρήτης.

Όπως αποτυπώνεται καθαρά στο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, στην παραλία πνέουν ισχυροί άνεμοι και στην θάλασσα υπάρχουν μεγάλα κύματα. Η μητέρα με την κόρη της, οι οποίες έχουν έρθει από το εξωτερικό, όπως φαίνεται, έχουν παρασυρθεί από τον αέρα και δεν μπορούν να φτάσουν στην ακτή.

Για καλή τους τύχη στην παραλία υπάρχει ναυαγοσώστης της ακαδημίας «Ωκεανίς» που υπάρχει στο νησί ο οποίος τις πλησιάζει με σωσίβιο και τις βγάζει έξω με ασφάλεια.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης:

Παραλίγο να πεθάνει 6χρονο σε παραλία – Το ασθενοφόρο άργησε μία ώρα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This