Παραλίγο να πεθάνει 6χρονο σε παραλία – Το ασθενοφόρο άργησε μία ώρα!

Must Read

Μια νέα τραγωδία παραλίγο να συμβεί στην Εύβοια εν μέσω καλοκαιριού πάλι γιατί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ άργησε αδικαιολόγητα να πάει σε περιστατικό με ένα παιδάκι μόλις 6 ετών!

Ήταν χθες το πρωί στην παραλία της Αγίας Άννας στη Εύβοια, όταν λουόμενοι είδαν έντρομοι το παιδί να πνίγεται στην θάλασσα.

Άμεσα έσπευσαν να το βγάλουν από το νερό και όταν έγινε αυτό διαπίστωσαν ότι δεν είχε τις αισθήσεις του! Κάλεσαν ασθενοφόρο και ξεκίνησε η προσπάθεια διάσωσης του παιδιού. Οι λουόμενοι που βρίσκονταν στο σημείο ξεκίνησαν να του κάνουν ΚΑΡΠΑ, ώστε να το επαναφέρουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πολίτες πάλευαν μόνοι τους να σώσουν το παιδάκι καθώς, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο evima.gr «το ασθενοφόρο έκανε να φτάσει τουλάχιστον μία ώρα, δεν υπήρχε γιατρός πουθενά. Είμαστε στο έλεος του Θεού ξεχασμένοι από όλους. Δεν υπάρχει γιατρός σε τόσο πολυσύχναστη παραλία, ούτε ναυαγοσώστης».

Τελικά, μετά από αρκετές προσπάθειες, το παιδί επανήλθε και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Αργότερα μεταφέρθηκε στο Παίδων Αγία Σοφία, όπου νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση.

Δείτε επίσης:

Χειροπέδες στον πατέρα του 3χρονου που κόντεψε να πνιγεί στην Χαλκιδική

Σοκ – Πνίγηκαν επτά άνθρωποι στην θάλασσα μόνο χθες!

Πνίγηκε λουόμενος στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This