Σοκ – Πνίγηκαν επτά άνθρωποι στην θάλασσα μόνο χθες!

Must Read

«Παγίδα» θανάτου αποτελεί για κάποιους πολίτες η θάλασσα η οποία για άλλους είναι μια όαση δροσιάς και χαλάρωσης. Ενδεικτικά, μόνο χθες, επτά άτομα έχασαν την ζωή τους στις ελληνικές θάλασσες από πνιγμό, ένας αριθμός που προκαλεί πραγματικά σοκ και φόβο για το μέλλον καθώς το καλοκαίρι είναι ακόμα μπροστά μας.

Πιο αναλυτικά:

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε πρωινές ώρες χθες από την θαλάσσια περιοχή του όρμου Βουλιαγμένης Αττικής μια 79χρονη ημεδαπή γυναίκα, η οποία διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο «Ασκληπιείο» Βούλας, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Αναίσθητη ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Σκάλας Περαίας Θεσσαλονίκης, μία 73χρονη η οποία σιεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Το απόγευμα της Παρασκευής ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την θάλασσα της Αρτέμιδας Αττικής ένας 74χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας, άλλα δυστυχώς αποδείχθηκε ότι είχε ήδη καταλήξει.

Επίσης ένας 73χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην θάλασσα στο Τολό Αργολίδας. Άμεσα του παρασχέθηκαν αρχικά οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστες και ιδιώτες και στη συνέχεια διεκομίσθη με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας/Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Αγίου Γεωργίου Λιχάδας στην Εύβοια, μία 67χρονη. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Την ίδια κατάληξη είχαν ένας 74χρονος στην θάλασσα της Φούρκας στην Χαλκιδική και ένας 81χρονος στο Καμάρι της Σαντορίνης.

Ο Ιούλιος, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, είναι ο πιο θανατηφόρος μήνας καθώς έχουν ήδη σημειωθεί πάνω από 69 πνιγμοί.

Δείτε επίσης:

Παραλίγο τραγωδία στην θάλασσα της Χαλκιδικής με 3χρονο – Τι συνέβη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This