Θάνατος 55χρονης στην Πάτρα: Στο ίδιο σπίτι είχε δολοφονηθεί και η αδερφή της!

Ανατριχιαστική λεπτομέρεια: «Έφυγαν» την ίδια μέρα με κάποια χρόνια διαφορά!

Must Read

Ένα θρίλερ για γερά νεύρα φαίνεται πως αποτελεί ο θάνατος μιας 55χρονης στην Πάτρα, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες το απόγευμα στο σπίτι της φέροντας χτυπήματα στο κεφάλι ενώ είχε φύγει από την ζωή το απόγευμα της Τετάρτης.

Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. 

Για την υπόθεση του 2016 είχε συλληφθεί ο 28χρονος γιος της 53χρονης. Εκείνος  ισχυρίστηκε ότι την βρήκε τραυματισμένη και κάλεσε το ΕΚΑΒ.  Η γυναίκα είχε διακομιστεί σε νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο νεαρός είπε στην Αστυνομία πως πιθανότατα την μητέρα του χτύπησαν ληστές ή είχε κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Ωστόσο, ο 28χρονος φυλακίστηκε για τον θάνατο της μητέρας του. Ο ίδιος αρνείτο επανειλημμένα ότι είχε την οποιαδήποτε ευθύνη. Τελικά, λόγω της μετατροπής του κατηγορητηρίου που αντιμετώπισε, έχει αποφυλακιστεί και σήμερα είναι ελεύθερος.

Τότε, η ΕΛ.ΑΣ. είχε ανακοινώσει ότι «στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών για τη διακρίβωση των συνθηκών θανάτου της 53χρονης, αξιοποιήθηκαν στοιχεία και πληροφορίες, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την προσαγωγή του 28χρονου, αργά χθες το βράδυ. Μετά την ολοκλήρωση του προανακριτικού υλικού από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και την υποβολή του στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, εκδόθηκε σε βάρος του 28χρονου, ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και συνελήφθη».

Δείτε επίσης:

Θρίλερ στην Πάτρα: Νεκρή εντοπίστηκε 55χρονη – Οι εκτιμήσεις της Αστυνομίας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This