Τα «κατορθώματα» της κ. Χατζηπέτρου στην Αναπτυξιακή Τράπεζα

Must Read

Κωμικοτραγικές καταστάσεις συνέβησαν, πριν από λίγες μέρες, στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα με πρωταγωνίστρια τη Διευθύνουσα Σύμβουλο, Αθηνά Χατζηπέτρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbreak.gr, που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, η κ. Χατζηπέτρου επιτέθηκε φραστικά σε εργαζόμενους παρουσία της Γενικής Διευθύντριας και τους απείλησε με απόλυση!

Ζήτησε, μάλιστα, να ελέγξει απόρρητα προσωπικά στοιχεία κάποιων εργαζομένων και συγκεκριμένα ιατρικές γνωματεύσεις, που τηρούνται στους φακέλους τους, ισχυριζόμενη ότι υπάρχουν περιπτώσεις πλαστότητας. Οι αρμόδιοι υπάλληλοι της επισήμαναν ότι αυτό που ζητάει συνιστά παρανομία, αφού δεν έχει ληφθεί τέτοια απόφαση από την αρμόδια επιτροπή ελέγχου, ώστε να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Στην προκλητική συμπεριφορά της κ. Χατζηπέτρου αντέδρασαν κάποιοι εργαζόμενοι, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία, προκειμένου να της υποβάλουν μήνυση με τη διαδικασία του Αυτοφώρου για συκοφαντική δυσφήμηση και παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Την ώρα όμως που κατέφθασε το περιπολικό, οι αστυνομικοί είδαν τους εργαζόμενους να εγκαταλείπουν το κτήριο τρέχοντας! Τι είχε συμβεί;

Η γραμματεία της κ. Χατζηπέτρου ανακοίνωσε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην τράπεζα! Ωστόσο, γι’ αυτό το «απειλητικό τηλεφώνημα» ουδέποτε ειδοποιήθηκε η αστυνομία… Ούτε και ο Πρόεδρος της Τράπεζας, Γεώργιος Ζαβός… Όπως φαίνεται ήταν κόλπο, αφού μετά τη λήξη του ιδιότυπου συναγερμού για την δήθεν τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού, στο κτήριο της οδού Μιχαλακοπούλου 80, εκείνη είχε εξαφανιστεί. Προφανώς, για να αποφύγει τη αυτόφωρη σύλληψη κι όχι γιατί φοβήθηκε, αφού ούτε την επόμενη μέρα εμφανίστηκε στην τράπεζα.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν από την αυταρχική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά της κ. Χατζηπέτρου απέναντι σε εργαζόμενους της Τράπεζας είναι πολλά. Εξάλλου και στο παρελθόν, όταν ήταν πρόεδρος στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων (ΤΑΠΑ), υπήρξαν επίσημες καταγγελίες εναντίον της από το Σύλλογο των εργαζομένων.

Τότε, η κ. Χατζηπέτρου είχε ζητήσει από υπάλληλο του ΤΑΠΑ να της εκδώσει τα παραστατικά, προκειμένου να λάβει τα εκτός έδρας έξοδα που είχε κάνει συνοδεύοντας σε ταξίδι στα Γιάννενα τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Η υπάλληλος της ζήτησε τις αποδείξεις για να εκδώσει τα παραστατικά και η κ. Χατζηπέτρου της επιτέθηκε φραστικά και φέρεται μάλιστα να χειροδίκησε εναντίον της.

Μέχρι πότε θα εκμεταλλεύεται σε βάρος των εργαζομένων τις «υψηλότατες διασυνδέσεις» που διαθέτει;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This