Θάνατος 38χρονης στην Κατερίνη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση;

Ο θάνατός της ήταν φριχτός

Must Read

Ανατριχίλα προκαλεί το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τον θάνατο της 38χρονης από την Κατερίνη η οποία κάηκε ζωντανή μέσα στο αυτοκίνητό της το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Η μητέρα τριών παιδιών πέθανε από «ολική απανθράκωση» λόγω της φωτιάς που προκλήθηκε στο όχημα που οδηγούσε.

Σύμφωνα με το protothema.gr, από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε από την ιατροδικαστή, Ελένη Ζαγγελίδου, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, η 38χρονη φαίνεται ότι εισέπνευσε λίγο καπνό, έχασε τις αισθήσεις της και αμέσως μετά το αυτοκίνητο «λαμπάδιασε» με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί πλήρως!

 

Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας

Η 38χρονη κινείτο σε κεντρικό δρόμο της Κατερίνης, όταν καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από το όχημα. Η ίδια σταμάτησε δίπλα σε ένα κάδο, αλλά πριν προλάβει να βγει η φωτιά φούντωσε παγιδεύοντάς την. Περαστικοί πλησίασαν το όχημα με πυροσβεστήρες για να σβήσουν τη φωτιά, άνοιξαν την πόρτα του οδηγού και εκεί είδαν τη γυναίκα απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητο.

«Μια απόσταση στα 50 – 60 μέτρα μέσα στον καπνό, σταμάτησε εδώ, χτυπάει στον κάδο όπως βλέπετε εκεί, ανοίγει η πόρτα του οδηγού, τρέχει ο γιος μου να την τραβήξει τη γυναίκα κι εκείνη την ώρα έγινε το παρανάλωμα και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, δυστυχώς. Προσπάθησαν τα παιδιά να την τραβήξουν αλλά το αυτοκίνητο είχε ήδη πάρει φωτιά», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Η άτυχη γυναίκα αφήνει πίσω της τα τρία παιδιά της, το μεγαλύτερο εκ των οποίων είναι 20 χρονών και το μικρότερο 10 χρονών. Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας της, που από τη μια στιγμή στην άλλη την έχασε για πάντα.

«Είμαι εδώ με τα εγγόνια μου, δίπλα μου τα έχω. Πώς να είμαστε… Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, δεν το πιστεύω. Δεν είμαι μόνος μου, ευτυχώς, έχω και τη γυναίκα μου, τα ξαδέρφια μου, τους φίλους μου και όλοι είναι εδώ δίπλα μου, με στηρίζουν. Ηταν πολύ αγαπητή η κόρη μου. Δούλευε παλιότερα σε μία εταιρία, τώρα πρόσεχε μία ηλικιωμένη», είπε ο τραγικός πατέρας.

Μάλιστα, όπως εξήγησε, το όχημα που οδηγούσε η κόρη του δεν είχε παρουσιάσει βλάβη: «Δεν γνωρίζουν τι έγινε. Εγώ δεν είχα ακούσει να έχει κάτι το αμάξι. Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη. Μόνο ο Θεός και αυτή ξέρουν τι έγινε. Εφυγε για δουλειά και έγινε αυτό το πράγμα. Πήγα εκεί να δω και την είδα καμένη μέσα στο αυτοκίνητο. “Πάει το παιδί μου” είπα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This