Ανατροπή θρίλερ: Δολοφονήθηκε με σφαίρα στο θώρακα Γερμανίδα τουρίστρια στο Πήλιο! – Υπό έρευνα σύζυγος και «περιβάλλον»

Αρχικά μιλούσαν για «αιφνίδιο θάνατο», αλλά η (καθυστερημένη) ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ανθρωποκτονία

Must Read

Προ περίπου δύο εβδομάδων, μια 59χρονη Γερμανίδα τουρίστρια είχε βρεθεί νεκρή σε παραλιακό σπίτι στο νότιο Πήλιο και συγκεκριμένα στη Μηλίνα. Στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής όπου μεταφέρθηκε η σορός της τότε, η εκτίμησε έκανε λόγο για «αιφνίδια αίτια» θανάτου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μαγνησία» η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσίας Λάρισας μετά από παραγγελία νεκροψίας-νεκροτομής από την αστυνομία, αλλά η εξέταση δεν έγινε αμέσως λόγω φόρτου εργασίας.



Όταν τελικά πραγματοποιήθηκε η ιατροδικαστική εξέταση (την προηγούμενη εβδομάδα), αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία, καθώς ο θάνατος της 59χρονης αποδίδεται σε διαμπερές τραύμα στην θωρακική χώρα, το οποίο προκλήθηκε από 22 χιλιοστών βλήμα περίστροφου (μικρό όπλο) που εισήλθε από την πλάτη, προκαλώντας ζημιά στην καρδιά και στους πνεύμονες!

Ο συγκεκριμένος τύπος όπλου και  η συγκεκριμένη σφαίρα, αφήνουν πολύ μικρά ίχνη στο τραύμα, με ελάχιστα ίχνη στην πύλη εισόδου της σφαίρας και αυτός είναι ο λόγος που αρχικά ο θάνατος αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια.



Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή περίπου 4-5 ώρες προτού ο σύζυγός της, ο οποίος είπε ότι τη βρήκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού που διέμεναν, δηλώσει τον θάνατό της στην αστυνομία.

Οι έρευνες της αστυνομίας μετά και τις νέες εξελίξεις έχουν επικεντρωθεί στο στενό περιβάλλον του θύματος και παρότι δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη ενημέρωση, φέρεται να είναι υπό στενότερο έλεγχο και ανάκριση ο σύζυγος της 59χρονης.



*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This