«Κίνημα της πετσέτας»: Καταγγελία ότι μπήκε εκσκαφικό σε παραλία στην Νάξο και έβγαζε βράχια

Must Read

Ολοένα και γιγαντώνεται το «κίνημα της πετσέτας», το οποίο εκτός από την Πάρο, εξαπλώνεται και στην Νάξο, αλλά και στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.

Η Ελένη Ανδριανοπούλου, μέλος της κίνησης «Σώστε τις παραλίες της Νάξου» κατήγγειλε εκβραχισμό μέσα από τη θάλασσα. «Μέσα στη θάλασσα μπήκε εκσκαφικό ιδιώτη και άρχισε να βγάζει τα βράχια από την παραλία της Πλάκας», είπε, εξηγώντας ότι η καταστροφή της παραλίας και η παρεμπόδιση της προσέλευσης στον αιγιαλό παίρνει μεγάλες διαστάσεις.

Όπως εξήγησε, στη Νάξο υπάρχουν δύο ζητήματα. Πρώτον, το κοινό φαινόμενο με τις ομπρελοξαπλώστρες που έχουν εξαπλωθεί και καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος της παραλίας, στο 80-90%. Δεύτερον, ότι πληθαίνουν οι κατασκευές ξύλου ή και τσιμέντου, πέργκολες, εξέδρες κλπ. Σύμφωνα με την κυρία Ανδριανοπούλου, οι μαζικές καταγγελίες κατοίκων έγιναν και πέρυσι αλλά φέτος οι κάτοικοι είναι συσπειρωμένοι και οργανωμένοι.


Υπενθυμίζεται, πως μετά τις αντιδράσεις των κατοίκων, ξεκίνησαν έλεγχοι για την παράνομη κατάληψη παραλιών από επιχειρήσεις και ήδη έχουν κλείσει τρεις επιχειρήσεις, στη μικρή και μεγάλη Σάντα της Πάρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This