Εφιάλτη μέσα στο ίδιο της το σπίτι στη Λάρισα ζούσε η αστυνομικός που σακάτεψε στο ξύλο ο ταβερνιάρης σύζυγός της

Δεν ήταν ο πρώτος ξυλοδαρμός της γυναίκας από τον άνδρα της - Από μια κλωστή κρέμεται  η πορεία της υγείας της

Must Read

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση (για να της τοποθετηθεί σωληνάκι), η γυναίκα –αστυνομικός στο επάγγελμα- που μεταφέρθηκε άγρια χτυπημένη έχοντας σοβαρά τραύματα στο νεφρό, σε άλλα εσωτερικά της όργανα και στην κοιλιά, αλλά και με σπασμένα δόντια, σαγόνι και μώλωπες στο πρόσωπο.

Η άτυχη γυναίκα είναι θύμα βίαιου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της, ιδιοκτήτη ταβέρνας στη Νεάπολη Λάρισας, γιατί του ζήτησε να χωρίσουν. Το ζευγάρι  έχει δύο παιδιά (σ.σ. ανήλικα κορίτσια που στηρίζονται από ψυχολόγους και μένουν προς το παρόν με τη γιαγιά τους) και τα ξημερώματα της Πέμπτης ο άνδρας επιτέθηκε με μανία στη σύζυγό του, τα ουρλιαχτά της οποίας ξεσήκωσαν τη γειτονιά.

Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η σχέση των δύο ήταν έντονη με συχνά περιστατικά ξυλοδαρμού και βία κατά της 43χρονης γυναίκας, η οποία δεν μιλούσε σε κανέναν για τον εφιάλτη που ζούσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που η αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. είχε ζητήσει από τον ταβερνιάρη να χωρίσουν, παρότι το τελευταίο διάστημα φαινόταν πως προσπαθούσαν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στο γάμο τους.

φωτογραφίες: facebook
φωτογραφίες: facebook

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η γυναίκα στο παρελθόν είχε υποβάλλει μηνύσεις για απειλές και ενδοοικογενειακή βία κατά του συζύγου της, αλλά μία που οδηγούνταν στο αυτόφωρο και μία που έμενε ελεύθερος, αφού είχε τον τρόπο του να επηρεάζει τη σύζυγό του.

φωτογραφία: newsit

Όσοι είδαν την άτυχη γυναίκα μετά τον ξυλοδαρμό της λένε ότι είναι σε άθλια κατάσταση και απορούν με το πώς ζει ακόμα με τέτοια χτυπήματα που δέχθηκε…

Ο επιχειρηματίας παραμένει κρατούμενος και είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την επόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το enikos.gr ο δράστης φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ήταν μεθυσμένος και δεν ήξερε τι έκανε.

φωτογραφία: facebook

*φωτογραφίες: protothema, newsit, facebook

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This