Έσβησε η φωτιά στον Μαραθώνα – Απεγκλωβίστηκαν άτομα – Διακοπή κυκλοφορίας

Είχε σταλεί μήνυμα του 112 στους κατοίκους δύο περιοχών

Must Read

Οριοθετήθηκε η φωτιά που είχε ξεσπάσει περίπου στις 3 το μεσημέρι στον Μαραθώνα και είχε αναστατώσει τους κατοίκους καθώς έλαβαν μήνυμα από το 112.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά έκαιγε σε χαμηλή βλάστηση στη συμβολή των οδών Αιόλου και Ολυμπιονικών ενώ ήταν αρκετά κοντά σε σπίτια.

Σύμφωνα με το irafina.gr, οι Έλληνες και Γάλλοι πυροσβέστες που επιχείρησαν με τη βοήθεια και των εναέριων μέσων κατάφεραν να ανακόψουν τις φλόγες στην οδό Θερμοπυλών.

Δείτε την ενημέρωση της Πυροσβεστικής:

Οι δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν άτομα με κινητικά προβλήματα καθώς η φωτιά έκαιγε κοντά σε σπίτια χωρίς ωστόσο να απειληθεί κανένα.

Η αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία στη Λεωφόρο Σχινιά και δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στην παραλία. Επίσης, ζητήθηκαν περιπολίες στο δάσος του Σχινιά για προληπτικούς λόγους.

Δείτε την ενημέρωση για την φωτιά:

Στο σημείο έσπευσαν αρχικά ισχυρές επίγειες δυνάμεις, συγκεκριμένα 63 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 17 οχήματα, συμπεριλαμβανομένων 18 Γάλλων πυροσβεστών με 4 οχήματα, 4 ερπυστριοφόρα ενώ υπάρχει συνδρομή από εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ.

(πηγή φωτογραφίας irafina.gr)

Λίγο πριν τις 4 στα κινητά των κατοίκων της περιοχής «ήχησε» μήνυμα του 112 που προειδοποιούσε όσους βρίσκονται στις περιοχές Ριζάρη και Παλιούρι να εκκενώσουν προς Μαραθώνα.

Δείτε το μήνυμα:

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του newsbreak.gr:

 

 

 

(Πηγή κεντρικής φωτογραφίας irafina.gr)

Δείτε επίσης:

Φωτιά στην Κάρυστο – Καίει σε παραθεριστικές κατοικίες, λέει ο δήμαρχος

Φωτιά στον Μαραθώνα: «Ήχησε» το 112 – Καίει κοντά σε σπίτια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This