Κάρυστος: Canadair πετούσε με ένα κινητήρα! Ξύπνησαν μνήμες της τραγωδίας του Ιουλίου

Ίδιο μέρος, παρόμοιο αεροσκάφος σε επιχείρηση για κατάσβεση φωτιάς

Must Read

Πανικός επικράτησε χθες στην Κάρυστο στην οποία ξέσπασε φωτιά κοντά σε παραθεριστικές κατοικίες η οποία γρήγορα τέθηκε υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική. Η αναστάτωση δεν είχε σχέση με τις φλόγες αλλά με ένα από τα αεροπλάνα Canadair που συνέδραμαν στην προσπάθεια κατάσβεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω αεροσκάφος πετούσε πάνω από την περιοχή και έκανε ρίψεις νερού έχοντας ενεργοποιημένο μόνο τον ένα κινητήρα του!

Οι κάτοικοι της περιοχής παρατηρούσαν τις πτήσεις που έκανε το μέσο με τρόμο και φόβο καθώς μόλις λίγες εβδομάδες πριν στην μεγάλη πυρκαγιά που δοκίμασε την περιοχή ένα παρόμοιο αεροσκάφος είχε πέσει κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης παρασέρνοντας στον θάνατο τον σμηναγό Χρήστο Μουλά και τον υποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη. 

To αεροσκάφος που επέβαιναν οι δύο άτυχοι άντρες είχε ακουμπήσει σε δέντρο με αποτέλεσμα την απώλεια στήριξης και την συντριβή του που «πάγωσε» το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με το evima.gr, η αγωνία όλων έλαβε γρήγορα τέλος καθώς ο πιλότος του Canadair ενεργοποίησε και τον δεύτερο κινητήρα με αποτέλεσμα οι πτήσεις να είναι πιο ασφαλείς.

(φωτογραφίες αρχείου)

Δείτε επίσης:

Εστειλαν Canadair για επιθεώρηση στη Γαλλία εν μέσω πυρκαγιών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This