Σέρρες: Τραγικός θάνατος για 23χρονο μοτοσικλετιστή που παρασύρθηκε από νταλίκα

Ο οδηγός της νταλίκας συνελήφθη για εγκατάλειψη τραυματία

Must Read

Διπλά άτυχος στάθηκε ένας 23χρονος μοτοσικλετιστής στις Σέρρες, καθώς όχι μόνο προσέκρουσε με τη μηχανή του σε διαχωριστική μπάρα, στη συνέχεια τον παρέσυρε μια διερχόμενη νταλίκα, οδηγώντας τον στο θάνατο.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, στο 38ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών – Δράμας, όταν ο 23χρονος εκσφενδονίστηκε στο οδόστρωμα, χάνοντας τον έλεγχο της μηχανής του μετά την πρόσκρουση, με την νταλίκα να περνά από πάνω του. Μάλιστα, ο 63χρονος οδηγός της νταλίκας, απέφυγε να σταματήσει στο σημείο μετά το δυστύχημα, παρά επέλεξε να απομακρυνθεί, αφήνοντας αβοήθητο τον νεαρό, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, λίγο αργότερα εντοπίστηκε από τις αστυνομικές Αρχές και συνελήφθη. «Σήμερα (10 Αυγούστου 2023) και ώρα περίπου 04.45΄, στο 38ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών – Δράμας, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε διαχωριστικό στηθαίο και ανετράπη, με αποτέλεσμα ο 23χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας, βρισκόμενος στο οδόστρωμα, να παρασυρθεί από Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 63χρονος ημεδαπός, ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε από τον τόπο του ατυχήματος. Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 23χρονου, ενώ ο 63χρονος οδηγός του φορτηγού εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Σημειώνεται πως για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This