Παραμονή της Παναγιάς θα κηδευτεί ο 11χρονος Χρήστος που πνίγηκε στην Ικαρία

Η ανακοίνωση της οικογένειας Σταμούλη - Ολοκληρώθηκε η νεκροψία στη Σάμο

Must Read

Ο αδελφός του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη και επίσης ηθοποιός, Ισίδωρος Σταμούλης, ανακοίνωσε μέσω facebook ότι η κηδεία του 11χρονου Χρήστου, ο οποίος πνίγηκε στους Φούρνους της Ικαρίας βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και όλους όσοι την γνωρίζουν, θα γίνει τη Δευτέρα 14 Αυγούστου.

«Κηδεύουμε τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο Νεκροταφείο Καλλιθέας το αγγελούδι μας Χρήστο Σταμούλη 11 ετών», γράφει συγκεκριμένα ο Ισίδωρος Σταμούλης.

Θυμίζουμε ότι ο 11χρονος Χρήστος, γιος του Οδυσσέα Σταμούλη, εντοπίστηκε νεκρός σε σημαδούρα, 50 μέτρα από την παραλία Πλάκα, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί μέχρι στιγμής αν έχασε τις αισθήσεις του, παρασύρθηκε από τα ρεύματα και βρέθηκε στη σημαδούρα, ή αν μπλέχτηκε σε δίχτυα και εγκλωβίστηκε, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του.

Η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε σήμερα στη σορό του 11χρονου στη Σάμο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έδειξε καθαρό πνιγμό. Έχουν ληφθεί δείγματα για περαιτέρω τοξικολογικές εξετάσεις.



Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This