Αστυνομικός «μετατέθηκε» στο Interni της Μυκόνου

«Υπηρετεί» ως PR έχοντας πάρει άδεια άνευ αποδοχών, ενώ μέχρι τον Ιούνιο ήταν στη φύλαξη της βουλευτού της Ν.Δ. Μαρίας Αντωνίου!

Must Read

Στο πολυτελέστατο εστιατόριο Interni στα Ματογιάννια της Μυκόνου φαίνεται πως «υπηρετεί» αστυνομικός που είναι χρεωμένος από την Ελληνική Αστυνομία στην υπηρεσία των… επισήμων.

Πρόκειται για τον αστυνομικό Πασχάλη Καλλιμάνη, ο οποίος υπηρετούσε μέχρι πρόσφατα στη φύλαξη της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας και πρώην επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρίας Αντωνίου. Ομως, όπως αποκάλυψε προχθές το site Zougla, ξημεροβραδιάζεται στο εστιατόριο Interni στο νησί των ανέμων.

Ενώ άλλοι συνάδελφοί του βοηθούσαν τις προηγούμενες ημέρες στο έργο πυροσβεστών ή δίνουν μάχες με τους πάσης φύσεως εγκληματίες, ο συγκεκριμένος αστυνομικός φαίνεται σε βίντεο που παρουσιάζει το site να διασκεδάζει μαζί με τους υπόλοιπους εργαζομένους του πολυτελούς εστιατορίου, αλλά και να εργάζεται σε αυτό, βρίσκοντας τραπέζι στους πελάτες με «φουσκωμένα» πορτοφόλια και χρυσές πιστωτικές κάρτες.

Μάλιστα, για τις… υπηρεσίες του εκτιμάται πως εξασφαλίζει και καλό φιλοδώρημα, που μπορεί να φτάνει και… τετραψήφιο νούμερο! Πριν από τις εκλογές του Μαΐου ο νεαρός αστυνομικός ήταν υπεύθυνος φύλαξης της βουλευτού Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας και πρώην επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρίας Αντωνίου.

Μετά τις εκλογές και την επανεκλογή της τον περασμένο Ιούνιο ο συγκεκριμένος αστυνομικός έφυγε από τη φύλαξή της. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ζήτησε άδεια άνευ αποδοχών από την… επισήμων της Ελληνικής Αστυνομίας και έπιασε «υπηρεσία» στο εστιατόριο στη Μύκονο για να βγάλει λεφτά δουλεύοντας στο πόστο των δημοσίων σχέσεων.

Τα ερωτήματα πλέον που τίθενται είναι τα εξής:

  • Με ποια δικαιολογία πήρε άδεια άνευ αποδοχών προκειμένου να παραμένει ανενόχλητος στη Μύκονο;
  • Αν δεν δουλεύει στο γνωστό εστιατόριο, αλλά βρίσκεται εκεί κάθε βράδυ ως θαμώνας, είναι απορίας άξιο πού βρίσκει τα χρήματα για τη διαμονή του στο κοσμοπολίτικο νησί. Σίγουρα όχι με τον μισθό του αστυνομικού… Εκτός κι αν τον φιλοξενεί παίκτης ριάλιτι, που εργάζεται και αυτός στην ίδια επιχείρηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι επιχειρηματίες και το προσωπικό άλλων καταστημάτων λένε ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός δουλεύει κάθε καλοκαίρι τα τελευταία τρία χρόνια, παραμένοντας στο νησί από τρεις έως πέντε μήνες! Το χειρότερο είναι πως σε βάρος του φαίνεται πως εκκρεμούν μηνύσεις και καταγγελίες για κλοπή χρηματικού ποσού και εκβιασμό μέσω φωτογραφιών και προσωπικών μηνυμάτων σε Ελληνοαμερικανίδα.

Σε μία από τις δίκες υποχρεώθηκε από το δικαστήριο να επιστρέψει χρηματικό ποσό που είχε αποσπάσει… Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από τρία χρόνια, τον Αύγουστο του 2020, οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων είχαν βάλει ολιγοήμερο «λουκέτο» στο συγκεκριμένο εστιατόριο για μη έκδοση αποδείξεων.

Είναι άγνωστο αν ο αστυνομικός των… επισήμων «υπηρετούσε» και τότε στο Interni και έκανε τα στραβά μάτια στη μη έκδοση αποδείξεων…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This