Τραγωδία Κέρκυρα – Σε σοκ πυροσβέστης που είδε ποια ήταν τα θύματα του τροχαίου

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας!

Must Read

Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην Κέρκυρα, όπου ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην στην Επαρχιακή Οδό Ρόδας – Αχαράβης, όταν ο 80χρονος και η 81χρονη επέστρεφαν από πανηγύρι και μετακινούνταν προς το αυτοκίνητό τους, όταν ένας 31χρονος οδηγός του παρέσυρε, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας, αποτελεί το γεγονός ότι στο σημείο κλήθηκε ο πυροσβέστης γιος του ζευγαριού, ο οποίος έφτασε μαζί με δυνάμεις της υπηρεσίας. Ο πυροσβέστης που αντίκρισε νεκρούς τους γονείς του, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας, ενώ ο 31χρονος οδηγός συνελήφθη και με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Δείτε επίσης:

Ανείπωτη τραγωδία στην Κέρκυρα: Οδηγός ΙΧ «θέρισε» ζευγάρι ηλικιωμένων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This