Ανησυχία για τις φωτιές στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας: «Είναι προφανές πως πρόκειται για εμπρησμούς!»

Ο επικεφαλής της νευροχειρουργικής στο νοσοκομείο και ΓΓ της ΟΕΝΓΕ, Πάνος Παπανικολάου και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, κάνουν ξεκάθαρα λόγο για εμπρησμούς

Must Read

Η νέα φωτιά που ξέσπασε το βράδυ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας (σε αποθηκευτικό χώρο στο ισόγειο όπου βρίσκονται τα Επείγοντα) και για την οποία σας ενημέρωσε το newsbreak.gr με αποκλειστικές φωτογραφίες, έχει προκαλέσει ανησυχία και προβληματισμό, καθώς ήταν η δεύτερη μέσα σε τρεις μέρες στο ίδιο νοσοκομείο.

Η εμφάνιση δε μιας τρίτης εστίας, λίγη ώρα μετά την κατάσβεση της δεύτερης, σε μια κουρτίνα της Α’ Χειρουργικής Κλινικής, η οποία ευτυχώς σβήστηκε άμεσα χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του νοσηλευτικού προσωπικού και συγκεκριμένα των γιατρών που εφημέρευαν, ενίσχυσε τον προβληματισμό για το τι ακριβώς συμβαίνει σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας.

.

«Εμπρησμός»

Τόσο ο επικεφαλής της νευροχειρουργικής στο νοσοκομείο και ΓΓ της ΟΕΝΓΕ, Πάνος Παπανικολάου, όσο και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, κάνουν ξεκάθαρα λόγο για εμπρησμούς μέσω αναρτήσεών τους.

Ο δεύτερος μάλιστα, ζητά από την αστυνομία να ασχοληθεί και να συλλάβει, όπως αναφέρει, τον εμπρηστή.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This