Πρακτικές νύχτας από beach bar: «Αν αφήσεις το αμάξι και φύγεις, όταν θα γυρίσεις θα είναι σκασμένα τα λάστιχά σου»!

Απαγόρευσαν σε μητέρα να παρκάρει σε χωματόδρομο έξω από το μαγαζί γιατί δεν ήταν πελάτισσα!

Must Read

Επώνυμα, η Θεοδώρα Ορφανίδου, η οποία είναι και εργαζόμενη στο ΕΚΑΒ, κατήγγειλε beach bar στην περιοχή Αμμόλοφοι της Καβάλας, εργαζόμενος του οποίου όχι μόνο δεν της επέτρεψε να σταθμεύσει το αυτοκίνητό της έξω από το μαγαζί (σ.σ. σε δημόσιο χώρο) επειδή δεν ήταν πελάτισσα, αλλά την απείλησε κιόλας ότι αν αφήσει το αμάξι της εκεί και φύγει, θα βρει σκασμένα τα λάστιχά της όταν επιστρέψει!

Ο κ.Ορφανίδου τόσο μέσω του λογαριασμού της στο facebook, όσο και μέσω του Open, περιέγραψε το τι συνέβη όταν προσπάθησε να παρκάρει σε χωματόδρομο μέσα σε χωράφια, σε δημόσιο χώρο δηλαδή, όπου βρίσκεται το συγκεκριμένο beach bar.

Όπως είπε η κ.Ορφανίδου, η οποία είναι και μητέρα, απευθύνθηκε στην αστυνομία για αυτές τις πρακτικές νύχτας, με τους αστυνομικούς να της λένε ότι θα προβούν σε τηλεφωνική σύσταση στο κατάστημα.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This