Φωκίδα: 67χρονη κάηκε ζωντανή μέσα στο αυτοκίνητό της, μετά από σφοδρό τροχαίο – Σοκαρισμένοι οι πυροσβέστες

Ο οδηγός και οι επιβάτες του τουριστικού λεωφορείου δεν έπαθαν σχεδόν τίποτα

Must Read

Μαρτυρικό θάνατο βρήκε σήμερα το μεσημέρι στη Φωκίδα μια 67χρονη γυναίκα, καθώς κάηκε ζωντανή μέσα στο αυτοκίνητο της, όταν αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες μετά τη μετωπική σύγκρουσή της με τουριστικού λεωφορείο.

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε στο όχημα μετά την κατάσβεση της φωτιάς από τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, με τους ίδιους να σοκαρίζονται από το αποτρόπαιο θέαμα της 67χρονης που βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο ΙΧ που ενεπλάκη στο μοιραίο τροχαίο δυστύχημα.

Όσον αφορά στους επιβάτες και τον οδηγό του λεωφορείου, είναι όλοι τους καλά στην υγεία τους, ενώ αναφέρθηκαν απλώς κάποιοι μικροτραυματισμοί. Το δυστύχημα σημειώθηκε το στο 52ο χλμ Ε.Ο. Λιβαδειάς – Άμφισσας, στο Χρισσό Φωκίδας, με 14 πυροσβέστες να σπεύδουν επί τόπου με πέντε οχήματα για να σβήσουν τη φωτιά, έχοντας λάβει κλήση από διερχόμενους οδηγούς που είδαν την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στο αυτοκίνητο.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This