Τα κροατικά ΜΜΕ «υποκλίνονται» στη μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή – «Δεν της ήταν εύκολο, αλλά ήταν εκεί»

«Ο Μιχάλης τής είχε ζητήσει να πάνε μαζί σε κάποιον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας», ανέφερε για τη χαροκαμένη μάνα, ο δικηγόρος του αδελφού του 29χρονου

Must Read

Στην εξέδρα του «Αγιά Σοφιά Opap Arena» βρέθηκε χθες Σάββατο και η μητέρα του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, ο οποίος δολοφονήθηκε στα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν από Κροάτες χούλιγκαν έξω από το συγκεκριμένο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου να παρακολουθήσει την κρίσιμη ρεβάνς της Ενωσης με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Τη χαροκαμένη μάνα, η οποία κατάφερε να βρει την ψυχική δύναμη και να παρευρεθεί στον αγώνα που είχε αναβληθεί λόγω της δολοφονίας του παιδιού της, συνόδευε ο αδελφός του 29χρονου, με τους δυο τους να βιώνουν γεμάτοι συγκίνηση τη δίκαια, όσο και επική πρόκριση της αγαπημένης ομάδας του Μιχάλη, ενώ τα μάτια τους γέμισαν δάκρυα από τις εκδηλώσεις αγάπης των φιλάθλων και των παικτών του Ματίας Αλμέιδα, με τους πρώτους να αναρτούν στο γήπεδο πανό και τη φωτογραφία του, και τους δεύτερους να αφήνουν λουλούδια προς τιμήν του, δίπλα στον αγωνιστικό χώρο.

Το γεγονός της παρουσίας της μητέρας του Μιχάλη Κατσούρη στον αγώνα που ήταν γραφτό να έχει αίσιο τέλος για τον δικέφαλο της Αθήνας, δεν έμεινε ασχολίαστο ούτε από τα κροατικά ΜΜΕ, με την «Dnevich» να γράφει ότι «δεν της ήταν εύκολο, αλλά ήταν εκεί. Ήταν παρούσα», και την «Τelegram» να κάνει λόγο για τη «συγκινητική στιγμή στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, όταν η μητέρα του Μιχάλη μαζί με τον αδελφό του πήγαν να συγχαρούν τους παίκτες». «Η ΑΕΚ είχε βοήθεια εξ ουρανού – αυτή του δολοφονημένου οπαδού της», έγραψε η «Index» για το αποτέλεσμα του ματς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η UEFA έκανε γνωστό ότι, στο εξής, όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στα ευρωπαϊκά κύπελα χαρακτηρίζονται «υψηλού κίνδυνου» και, ως εκ τούτου, δεν θα επιτρέπεται παρουσία οργανωμένων οπαδών της ομάδας.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

«Τής είχε ζητήσει να πάνε μαζί»

Στον δολοφονημένο Μιχάλη ήταν αφιερωμένη η χθεσινή πρόκριση της ΑΕΚ επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην έδρα των κιτρινόμαυρων, στις κερκίδες της οποίας βρισκόταν, όπως αναφέραμε παραπάνω, και η μητέρα του.

Για την παρουσία της μητέρας του Μιχάλη Κατσουρή στο «OPAP Arena» για το συγκεκριμένο ιστορικό παιχνίδι, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο δικηγόρος του αδελφού του Μιχάλη, Σταύρος Γεωργόπουλος. «Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για τη μητέρα του Μιχάλη. Δεν ήθελε να παρακολουθήσει τον αγώνα, όπως καταλαβαίνετε, αλλά αυτό που κινητοποίησε τις δυνάμεις της για να βρεθεί στο γήπεδο είναι ότι θέλησε νοερά να βρεθεί στον χώρο που θα βρισκόταν ο γιος της, αν ζούσε», δήλωσε αρχικά ο Σταύρος Γεωργόπουλος, υποστηρίζοντας ότι στο παρελθόν ο Μιχάλης τής είχε ζητήσει να πάνε μαζί σε κάποιον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας.

Αναφερόμενος στους ισχυρισμούς των Κροατών χούλιγκαν, ότι βρέθηκαν «κατά λάθος» στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, ο δικηγόρος ανέφερε: «Δεν ξέρω αν στην Κροατία το έχουν να μαζεύονται 100 άτομα, να φοράνε μαύρα ρούχα, να εξοπλίζονται με ρόπαλα και να ταξιδεύουν σε άλλη χώρα, σκορπώντας τον τρόμο. Και αν τύχει να σκοτωθεί κάποιος να κατηγορηθεί μόνο αυτός που το έκανε». Πρόσθεσε δε ότι «θα πρέπει να γίνει πλήρης διασταύρωση των δεδομένων και αυτό απαιτεί χρόνο. Κάθε μέρα η αστυνομία, θέλω να πιστεύω, θα κάνει και ένα βήμα προς την εξιχνίαση της υπόθεσης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This