Κατεβαίνει υποψήφιος με τον Τζιτζικώστα ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη

Για να «βάλουμε μυαλό στην ελληνική κοινωνία» δήλωσε ο Αριστείδης Καμπανός

Must Read

Στο πλευρό του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα κατεβαίνει υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη.

Ο Αριστείδης Καμπανός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στον συνδυασμό του Α. Τζιτζικώστα, προκειμένου όπως τόνισε να «βάλουμε μυαλό στην ελληνική κοινωνία».

Τζιτζικώστας

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στον Metropolis 95,5: «Υπέβαλα την πρότασή μου στον περιφερειάρχη, τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, για να συμπεριληφθώ στον συνδυασμό του, ενστερνιζόμενος τις απόψεις του για την καταπολέμηση της βίας στον χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Κατεβαίνω με τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και βλέπω ότι ο κοινός σκοπός μας για την εξυγίανση του χώρου του αθλητισμού και ειδικότερα του χώρου του ποδοσφαίρου είναι κοινός σκοπός, όχι μόνο δικός μας, αλλά πρέπει να γίνει κοινός σκοπός όλων μας» σημείωσε και πρόσθεσε:

«Θεωρώ ότι έχω πράξει αυτό που πίστευα και πιστεύω ότι κάνω σωστά, σε έναν αγώνα κατά της βίας. Έκανα το αυτονόητο γιατί ουσιαστικά αυτή την οπαδική βία τα τελευταία χρόνια την βιώνουμε σε πολλές φάσεις και πρέπει να συστρατευτούμε όλοι μας ενάντια σε αυτό που έχει γίνει μάστιγα σε αυτή την κοινωνία», ανέφερε ο Αριστείδης Καμπανός.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη τόνισε επίσης ότι: «πρέπει η πολιτεία, οι παράγοντες, οι φίλαθλοι που αγαπάνε την ομάδα τους, οι δημοσιογράφοι, όλοι. Να σκύψουμε στο πρόβλημα και να γιατρέψουμε το κακό απόστημα του ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This