Τι κατέθεσε στις Αρχές φίλος του Μιχάλη Κατσουρή, που ήταν δίπλα του την ώρα της δολοφονίας του

Σε σημείο «τυφλό» από τις κάμερες ασφαλείας η αιματηρή επίθεση

Must Read

Με την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας να απασχολεί καθημερινά της Αρχές, που πασχίζουν να ανακαλύψουν το ποιος τού κατάφερε το μοιραίο χτύπημα, κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες προσέθεσε η κατάθεση ενός μάρτυρα-«κλειδί».

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, ένας συνομήλικος φίλος του Μιχάλη, ο οποίος σε ένα από τα βίντεο που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, φαίνεται να τρέχει δίπλα του, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από το δολοφονικό μένος των Κροατών χούλιγκαν, κατέθεσε χθες Πέμπτη στην δικαστική λειτουργό για περισσότερο από μία ώρα. Ο εν λόγω νεαρός, ο οποίος είναι γνωστός οργανωμένος οπαδός της ΑΕΚ, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς συνέβη τα κρίσιμα εκείνα λεπτά των επεισοδίων που οδήγησαν στο αιματοκύλισμα του φίλου του.

Ο εν λόγω νεαρός, ο οποίος στο επίμαχο βίντεο φαίνεται να φορά κόκκινη μπλούζα, είχε παρουσιασθεί αυτοβούλως στην ανακρίτρια την περασμένη εβδομάδα, δηλώνοντας ότι θέλει να καταθέσει ως μάρτυρας, προκειμένου να δώσει λεπτομέρειες για την τραγωδία.

Όπως είπε, είχε τραυματιστεί και ο ίδιος σοβαρά από τα λυσσαλέα χτυπήματα των Κροατών χούλιγκαν, τους οποίους, όπως υποστήριξε, είδαν ξαφνικά μπροστά τους να τούς επιτίθενται. Τόνισε δε πως η αιματηρή επίθεση έγινε στο οικόπεδο που βρίσκεται δεξιά του γηπέδου, σημείο «τυφλό» από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ παραδέχτηκε πως, δυστυχώς, αδυνατεί να αναγνωρίσει τον δράστη, καθώς είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με κουκούλα full face.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This