Αλόννησος: Περιπέτεια για επιβάτες σκάφους – Ένας τραυματίας – Τι έγινε

Χρειάστηκε η επέμβαση του λιμενικού

Must Read

Μια αναπάντεχη περιπέτεια έζησαν χθες το μεσημέρι οι επιβάτες ενός ταχύπλοου σκάφους στην θάλασσα της Αλοννήσου όταν προσέκρουσαν σε ύφαλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή «Άγιος Πέτρος».

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν λιμενικοί που διαπίστωσαν ότι το σκάφος είχε εξωκείλει στην ακτή, μετά από πρόσκρουση του σε ύφαλο, προς αποφυγή της ολικής του βύθισης.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης, ήταν η δημιουργία ρήγματος στο δεξιό πρωραίο τμήμα του σκάφους, κάτω από την ίσαλο γραμμή.

Οι τέσσερις επιβάτες εγκατέλειψαν το σκάφος και βγήκαν στη στεριά.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Το σκάφος, μετά από προσωρινή επισκευή της ρηγμάτωσης, πρόκειται να ανελκυστεί στον λιμένα Πατητηρίου Αλοννήσου. Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Δείτε την ανακοίνωση του λιμενικού:

«Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική αρχή Αλοννήσου, ότι ιδιωτικό σκάφος αναψυχής εξώκειλε, στη θαλάσσια περιοχή όρμου «ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ» ν. Αλοννήσου, με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι το εν λόγω σκάφος είχε εξωκείλει στην ακτή, μετά από πρόσκρουση του σε ύφαλο, προς αποφυγή ολικής του βύθισης. Οι τέσσερις επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το σκάφος και εξήλθαν στην ξηρά, ενώ ένας εξ αυτών, ο οποίος είχε τραυματιστεί, μεταφέρθηκε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης, ήταν η δημιουργία ρήγματος στο δεξιό πρωραίο τμήμα του σκάφους, κάτω από την ίσαλο γραμμή.

Το ανωτέρω σκάφος, μετά από προσωρινή επισκευή της ρηγμάτωσης, πρόκειται να ανελκυστεί στον λιμένα Πατητηρίου Αλοννήσου. Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή».

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This