Έβαζε φωτιές στην Κάρυστο, ανέβαζε το στίγμα τους στο facebook και μετά καλούσε την Πυροσβεστική!

Τηλε-ομολογία εμπρηστή: «Για να βλέπω που έρχονται τα πυροσβεστικά και να σβήνουν τη φωτιά»! - Τώρα δηλώνει «μετανιωμένος»

Must Read

Ένας νεαρός, ο οποίος συνελήφθη στην Κάρυστο ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση και ομολόγησε ότι είχε προκαλέσει ακόμα τέσσερις φωτιές στην περιοχή, μίλησε στο Star και επανέλαβε την ομολογία του, με έναν εμπρηστή (καθ’ ομολογία) να βγαίνει για πρώτη φορά on camera!

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για ποιο λόγο έβαζε τις φωτιές, ο νεαρός απάντησε: «Για να βλέπω που έρχονται τα πυροσβεστικά και να σβήνουν τη φωτιά

Όσο για τα συναισθήματά του; «Μετά που την έβαζα και ερχόντουσαν τα πυροσβεστικά και φεύγανε… εντάξει δεν αισθανόμουν καλά. Στεναχωριόμουν», είπε στο Star.

Η τελευταία φωτιά που έβαλε, όπως είπε ο ίδιος στην κάμερα, ήταν στις 24 Αυγούστου και την έβαλε με αναπτήρα!

«Η τελευταία φωτιά ήταν λίγο μεγάλη. Στην αρχή ήταν αρκετά μεγάλη», ανέφερε ακόμα και απαντώντας στο αν τον ικανοποιούσε αυτό που έβλεπε, είπε ότι… αποφάσισε να σταματήσει: «Όχι, εντάξει. Προχθές δεν με ικανοποίησε. Όχι. Αποφάσισα να ομολογήσω ό,τι έγινε και αποφάσισα να σταματήσω τελείως».

Όσο για το αν φοβάται την ποινή που πιθανόν θα αντιμετωπίσει από τη δικαιοσύνη, ο εμπρηστής σχολίασε στο Star: «Ναι, η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι».

Μετά την πρόκληση των πυρκαγιών, ο άνδρας ανέβαζε στο facebook το στίγμα της φωτιάς! «Ανέβαζα post στο facebook ότι έχει πιάσει φωτιά σε αυτό το σημείο. Έγραφα ακριβώς το σημείο, ενημέρωνα και την Πυροσβεστική και πήγαινε να τη σβήσει», είπε.

Στη συνέχεια δήλωσε μετανιωμένος για τα όσα έκανε: «Το έχω καταλάβει το λάθος μου και θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη σε όσους ταλαιπώρησα».

«Του άρεσε να βλέπει τα πυροσβεστικά αεροπλάνα»

Ένας συγγενής του εμπρηστή, μίλησε επίσης στο Star για τα όσα συνέβησαν:

«Δεν μπορούσε να το διαχειριστεί του άρεσε να βλέπει τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Μια μέρα έβαλε τρεις μικρές φωτιές και τις προάλλες πήγε και έβαλε και μία που έκαψε γύρω στα δύο στρέμματα».

Σε ερώτηση για το αν είχε δώσει στο παρελθόν άλλα τέτοια δείγματα, ο συγγενής απάντησε:

«Τέτοια δείγματα δεν είχε δώσει, τον έβλεπα που ήταν και ενεργός γιατί είχε προφίλ στο facebook και ανέβαζε πότε ερχόταν πυροσβεστικά και έλεγε ‘μπράβο, βοηθάνε’ και τέτοια πράγματα…»

*φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This