Σε εξέλιξη το θρίλερ με το ανθρώπινο κρανίο που εντοπίστηκε καμένο στη Φυλή

Ξεκίνησαν οι έρευνες πάνω στο μακάβρια εύρημα - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Must Read

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση με το ανθρώπινο κρανίο που βρήκαν τυχαία εθελοντές της ANIMA, οι οποίοι είχαν μεταβεί στα καμένα της Φυλής, προκειμένου να εντοπίσουν και να περιθάλψουν ζώα που είχαν τυχόν κινδυνέψει από τη μεγάλη φωτιά που είχε ξεσπάσει στην περιοχή τις προηγούμενες ημέρες.

Το μακάβριο αυτό εύρημα έχει ήδη σταλεί στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., για την πραγματοποίηση των απαραίτητων εξειδικευμένων εξετάσεων. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κρανίο εντοπίστηκε χθες Σάββατο 27 Αυγούστου, περίπου στις 20:40, στην περιοχή της Χασιάς και συγκεκριμένα στην οδό Ανθέων, από τους εθελοντές που περιπολούσαν την Πάρνηθα, ενώ την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το ΑΤ Φυλής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, από τις έρευνες στο καμένο κρανίο, μπορεί να διαπιστωθεί το φύλο, η ηλικία, καθώς και η εθνικότητα του ατόμου στο οποίο ανήκε, ωστόσο, από εκεί και πέρα είναι εξαιρετικά δύσκολο να προκύψει κάποιο άλλο στοιχείο, αφού θα πρέπει να βρεθεί πάνω του κάποιος ιστός που να μην έχει καεί. Οι ερευνητές, πάντως, θα ψάξουν και στις εξαφανίσεις, με την ελπίδα να βρουν κάποια χρήσιμη πληροφορία.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This