Νέα τραγωδία στη Σάμο: Νεκρή γυναίκα που επέβαινε σε λέμβο με μετανάστες – Σώθηκε το μωρό της

Συνολικά πέντε είναι οι μετανάστες που χάθηκαν σήμερα

Must Read

Δεν έχουν τέλος οι τραγωδίες στην θάλασσα της χώρα μας σήμερα καθώς μετά το ναυάγιο σκάφους στη Λέσβο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερα άτομα, στην Σάμο συνέβη ένα παρόμοιο περιστατικό και χάθηκε μια γυναίκα ενώ την τελευταία στιγμή γλίτωσε το μωρό της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η άτυχη γυναίκα επέβαινε σε λέμβο με 37 μετανάστες η οποία είχε ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια με στόχο να περάσει απέναντι.

Η λέμβος εντοπίστηκε από το λιμενικό και μόλις ένα σκάφος την προσέγγισε ένας από τους μετανάστες την έσκισε με αποτέλεσμα να αρχίσει να βυθίζεται.

Άμεσα οι άντρες του Λιμενικού προχώρησαν στην διάσωση των επιβαινόντων, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο Λιμεναρχείο Σάμου και από εκεί στην κλειστή ελεγχόμενη δομή στη Ζερβού.

Ωστόσο, μια γυναίκα δεν τα κατάφερε.

Το μωρό της θα είχε την ίδια τύχη αλλά σώθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στις προσπάθειες του λιμενικού. Τώρα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μόνο σήμερα υπήρξαν άλλα τέσσερα περιστατικά στα οποία προσπάθησαν μετανάστες να περάσουν στην Σάμο. Στα δύο περιστατικά τελικά η διάσωση έγινε από την πλευρά της τουρκικής ακτοφυλακής, ενώ στο τρίτο περιστατικό κατάφεραν να αποβιβαστούν στο Ακρωτήριο Πράσο οι μετανάστες, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται άλλο περιστατικό στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σάμου.

Δείτε βίντεο:

 

Δείτε επίσης:

Τραγωδία κοντά στη Λέσβο: Ναυάγιο με τέσσερις νεκρούς πρόσφυγες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This